Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talalkoztatok az oldalrol alkalmi szexpartnerrel?
Figyelt kérdés
Sziasztok van itt olyan aki találkozott erről az oldalról alkalmi szex partnerrel?😀 vagy aki ilyet szeretne?2023. szept. 10. 14:45
11/26 A kérdező kommentje:
10es..igen eltem enis ilyen alomvilagban egy ideig mint amit te irsz de ma mar ilyen nincs….mindenki csak atbassza megcsalja a masikat ezert nem fuzok senkihez erzelmeket(:
2023. szept. 10. 15:02
12/26 anonim válasza:
10 es vagyok, nem csak hitbeli bün, erķölcsi bűn is ha valaki alkalmilag szexel. Legyen eszed, kislány... F.
13/26 A kérdező kommentje:
Kossz majd en eldontom mit szeretnek(:
2023. szept. 10. 15:09
14/26 anonim válasza:
Volt sok ilyen. Inkább régebben, olyan 8-10 éve még valami más volt ezen az oldalon, több fiatal járt ide, meg nyitottabbak voltak ilyesmire. Sosem kerestem célzottan senkit, véletlenül alakult mind. Voltak akikkel csak szexchat, intim képcsere volt, de két csajszival talalkoztam is, velük összejartunk egy darabig szexelni. Illetve az egyikből szerelem és egy bénácska kapcsolat is lett, de az már más tészta.
15/26 A kérdező kommentje:
nekem nem volt alkalmim de szeretnek egyet tarsasagra vagyom kotottsegek nelkul…aztan lehet kesobb alakul tovabb..
2023. szept. 10. 15:28
16/26 anonim válasza:
Lett volna lehetőség, de nem a közelben. A szerencse óriási tényező, sajnos vagy nem sajnos.
17/26 anonim válasza:
Hmm, azt hittem a kategória prédikátora nő...
A kérdésre,
lett volna lehetőség, de házasság mellett gyáva voltam hozzá.
18/26 anonim válasza:
Merre laksz? Honnan keresnél?
20/26 anonim válasza:
Többet is.
Most is keresek.
Budapesten élek, hetero vagyok
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!