Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol talált szexpartnert vagy alkalmi kapcsolatot magának?
Meddig tartott?
Miért nem folytatódott?
Neten.
Közel 1 évesen voltak általában, de volt rövidebb is.
F
Tinder, badoo, smpixie, bumble, szórakozóhely. Valamelyik több hónapig, valamelyik 1-2 alkalomig
Volt hogy a lány nem akarta folytatni, volt hogy én
A szexkapcsolatot tényleg meg lehet unni ugyanazzal az emberrel
Legutóbb egy koncerten találtam szexpartnert. Két alkalom volt. Annyira nem volt jó.
Neten nem igazán ismerkedem. Sokkal jobban élvezem, ha élőben szedhetek fel egy pasit
Ha tudsz csajozni akkor kb. bárhol is találsz. Buli, fesztivál, de akár a boltban sorbanállás közben is elindulhat egy társalgás ami után számot cseréltek, beültök valahova. S igen, ha tudsz csajozni akkor akár a netről is.
Miért nem folytatódnak az alkalmiak? Mert eleve alkalminak szánod, illetve mert a szexuális vágy az megvan, de személyiségében nem jössz ki annyira a másikkal hogy az érzések is megjelenjenek. Ettől még van rá precedens hogy alkalmiból indul ki egy tartós kapcsolat. Ahány ember, ahány alkalmi annyiféle történet.
Debrecen környékéről esetleg?
Akik neten találtak, milyen profiljuk van?
35f
#8 a neten olyan profilod legyen amilyen élőben is vagy. Mindegy mit beszélsz meg a neten, úgyis élőben dől el minden! Ha a neten lefestett kép és a valóság között szakadék van azzal csalódást okozol a másiknak, abból nem lesz semmi.
A netet ne csodaszernek tekintsd, mert nem az. Csak egy lehetőség hogy onnan megismert emberrel találkozz, de mint mondtam minden élőben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!