Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns férfiak, ti mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns férfiak, ti mitől tartjátok magatok jó domnak?

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

A jó Dom egyik kézzel nyakon bssz a másikkal pedig simogat

N

2023. szept. 9. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Ha ütök akkor borul a csaj, de nem vagyok tapló
2023. szept. 9. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
2 az nem dom az egy barom állat
2023. szept. 9. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem tartom magam annak. Minel többet tudok meg egy adott nőről, annal több és több lehetőseget látok, amit kinlehet belőle hozni, meg lehet vele csinálni. Talán majd 20év mulva igazán kiválóbak fogom magam tartani. De lehet még akkor se(?) 😊😉
2023. szept. 9. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sok barom domnak tartja magát, pedig semmi dom nincs benne, mert önzőek. Az alap az kell, hogy legyen, hogy addig szabad menni, amíg a másiknak is élvezetet ad. Az nem jó, ha pl. szopatást túl durván csinálja, a másiknak láthatóan nem esik már jól, de ő azért tovább csinálja, mert ő hű de nagy dom. Divat lett ez is már. Az igazi dom felismeri, hogy meddig mehet, gyengéd és érzelmes is tud lenni, ugyan így keményen és durva is. Nagyon nehéz ezen a kétélű pengén táncolni. Én még nem találkoztam ilyen dommal.... 28N
2023. szept. 9. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5: Egyetértek. Ha találkoznék végre egy ilyen férfival, ott helyben feleségül mennék hozzá és annyi gyereket szülök neki, amennyit csak akar:DD

Azt hinné az ember, hogy egy szb nőnek egyszerű partnert találnia, de ez nem is lehetne nagyobb tévedés..

25N

2023. szept. 9. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Jó nehéz eldönteni hogy melyikőtöknek írjunk, 4 és 5.😊 leírás alapján mindketen csatlakozhatnátok hozzánk;) (#4)
2023. szept. 9. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A páromat kérdezd hogy mi miatt van velem 7 éve.

Talán mert tudom hogy hol vannak a határai. Ehhez sok idő, figyelem, empátia és türelem kell, hogy ráérezz, kitapasztaltad.

Az előző pasija egy vadbarom volt, aki tönkretette.

2023. szept. 9. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Odafigyelés, a szub élvezésére figyelés, gondozás, nevelés, hogy élvezze azt, hogy nem ő dönt.

Ehhez meg kell ismerni.

A ds kapcsolat nem az, hogy úgy dugom, ahogy akarom, hanem az, hogy ismerem, irányítom, s mind a ketten élvezzük.

45/F

2023. szept. 10. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!