Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, számotokra milyen egy "alfahím"? Vonzónak tartjátok ezt a típust?
Sokszor kerül szóba ez a kifejezés - például itt is -, de már megfigyeltem, hogy a férfiak kívülről fújják, mit takar ez, de nőktől még nem nagyon olvastam választ ezügyben.
Kíváncsi lennék, a hölgyek milyennek képzelnek el egy alfát és hogy igaz-e az, hogy minden nő ilyet akar maga mellé vagy ez csak tévhit? Igaz-e, hogy mindig a társaság közepe, szuperjóképű, szupermagas, szupergazdag, szuper a dumája, nagy baráti körrel rendelkezik, stb., vagy ezt csak a férfiak hiszik?
Egyáltalán: butaság ez az egész alfa, béta, stb.-dolog, csak legyen férfias és ennyi? Mi a véleményetek erről?
Külsőre magas, az a fajta, akire magától nő az izom, vagy a háj rakódik olyan szépen rájuk, nem tudom, de van az a típus, aki nagyobb darab, nem sportol, mégis fitt, egészséges:D Megvan rajta a magas tesztoszteron minden velejárója: mély hang, erősebb vonások, szép szakáll, széles váll, szőr, stb. Legyen egészséges és jó genetikája.
Belsőre szerintem csendes, visszafogott, szerény, alázatos, intelligens, határozott, magabiztos, szorgalmas, jószívű.
Nekem ez a férfiak által lefestett alfa típus nem jön be, mindig az az érzésem, hogy kompenzálni akarnak vmit a dumájukkal (am is sok beszédnek sok az alja), meg a külsőségekkel. Persze annyi pénz minimum elvárható, amennyiből egy feleséget és egy gyereket el tud tartani amíg az asszony nem dolgozik.
Van ez a közhely a majommal meg a tigrissel, hogy a nők nem szeretik a majmokat, hanem azt szeretik, ha csendben ballag mellettük a tigris, vagy vmi ilyesmi. Rám ez tök igaz.
Az alfahím (számomra) nem azt jelenti amit te itt leírtál.
Egy "alfahím" ne akarjon a társaság közepe lenni, ne a hangoskodásától vagy magasságától legyen az.
Hanem, hogyha csendben ül és figyel akkor is tűnjön ki a tömegből, akkor szólaljon meg amikor éppen kell, legyen meg az a kisugárzása, szerintem ezen múlik az egész.
Egyébként ettől teljesen függetlenül, bőven elég egy FÉRFIAS férfi, nem kell hogy amint belép egy helységbe fagyjon meg a levegő. Csak legyen férfi, ne teszetosza anyuci-szoknyáját-markoló, aki még azt is kétszer át gondolja, hogy merjen-e bókolni..
Nyilván az az alfahím aki korosztálytól függetlenül hatással van a legtöbb lányra/nőre.
Hogy ki mivel éri ezt el? Többnyire a külsejével kezdődik, de kell még valami plusz :) ami viszont alfahímenként változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!