Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit reagálnátok ha az új partnereteknek csak 14-15 centis pénisze lenne? Elzavarnátok?
Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 06:53
21/29 anonim válasza:
Ha valaki azzal kezdi "neked mekkora méret a jó" az már az ágy előtt elzavarásra kerül. Az átlag 14-15 cm, mégis úgy tűnik elég sok pasinak van párja. Nekik szerinted mindegyiknek 22-es van vagy mi?
22/29 anonim válasza:
Az enyém 17/4,5 de több nő is volt akinek nagy voltam már,és nem,nem tinilányok,hanem 40-es nők.A mostani nőmnek is sok,nem lehet rendesen vadulni,szóval nem mindig jó ez sem.44F
23/29 anonim válasza:
A női hüvely hossza a méhszájig 6-8cm.
24/29 anonim válasza:
22 vagyok
De ez a 6-8cm is csak átlag,mert több nőmnek meg nem volt gond a méretem.
Van ilyen is,olyan is,ahogy farokból is.
25/29 anonim válasza:
Az nem átlag, az -tól -ig.
26/29 anonim válasza:
23!
Én azt értem.
De miért van hogy ha bedugom a 17centist tövig akkor úgy érzem mintha még mehetne tovább is?
Akkor már a méhszájba is bedugtam?
Komoly a kérdés.
27/29 anonim válasza:
Minden nő akkorát érdemel amekkorát le tud torkozni. 🤣🤣
29/29 anonim válasza:
22 vagyok.
Az enyém tényleg annyi,(sőt 18,de inkább 17-et írtam😀)és valóban sok nőnek símán bemegy,tövig,durva tempóban is.44 éves vagyok,van bőven tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!