Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Lehet 13 cm-es pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Lehet 13 cm-es pénisz cuki?

Figyelt kérdés

Úgy értem olyan szexi és vonzó a mérete ellenére, hogy szinte egész nap játszanál vele.

Sajnos enyém csak 13 cm, de szerintem nagyon szép farkam van, nagy makkal.

F/20

2023. szept. 6. 18:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

szerintem ne használd rá ezt a szót:D

a lényeg hogy te meglegyél vele elégedve akkor magabiztos leszel, igazából ez az ami számít.

2023. szept. 6. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Elküldöd? 22L
2023. szept. 7. 18:11
 13/16 Noren1989 ***** válasza:
#12, még ezt a kicsit is vàgja le? 😅😅😅
2023. szept. 7. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Hát, cuki maximum a 4 éves kisfiú bögyörője. Egyszer mondaná nekem egy csaj a fqszomra, hogy cuki… én még a kuki vagy kukac szót se tolerálom, az a kisgyerekeknek van.

Az más kérdés, hogy lehet-e szép egy 13 centis farok, és igen lehet. A nagy makk meg kifejezetten férfias, erotikus, ha nem aránytalan a fqsz szárához képest. És akkor megérkeztünk oda, hogy a nőket sokkal jobban érdekli és felizgatja a farok szépsége, gusztusossága, mint a mérete.

2023. szept. 9. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
Csak,ha metélt.
2023. szept. 9. 11:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet formás az, pl ha az ég felé mered
2023. okt. 20. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!