Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Lehet 13 cm-es pénisz cuki?
Figyelt kérdés
Úgy értem olyan szexi és vonzó a mérete ellenére, hogy szinte egész nap játszanál vele.
Sajnos enyém csak 13 cm, de szerintem nagyon szép farkam van, nagy makkal.
F/20
2023. szept. 6. 18:44
11/16 anonim válasza:
szerintem ne használd rá ezt a szót:D
a lényeg hogy te meglegyél vele elégedve akkor magabiztos leszel, igazából ez az ami számít.
13/16 Noren1989 válasza:
#12, még ezt a kicsit is vàgja le? 😅😅😅
14/16 anonim válasza:
Hát, cuki maximum a 4 éves kisfiú bögyörője. Egyszer mondaná nekem egy csaj a fqszomra, hogy cuki… én még a kuki vagy kukac szót se tolerálom, az a kisgyerekeknek van.
Az más kérdés, hogy lehet-e szép egy 13 centis farok, és igen lehet. A nagy makk meg kifejezetten férfias, erotikus, ha nem aránytalan a fqsz szárához képest. És akkor megérkeztünk oda, hogy a nőket sokkal jobban érdekli és felizgatja a farok szépsége, gusztusossága, mint a mérete.
16/16 anonim válasza:
Lehet formás az, pl ha az ég felé mered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!