Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért ilyen kegyetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért ilyen kegyetlenek mindig amikor a péniszméretről van szó?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam, láttam, olvastam lányokat, nőket nagyon megalázóan vagy lesajnálóan beszélni péniszméretről. Volt már olyan is, hogy bele tudtam régebben lányok csoportos chatjébe olvasni ahol nagyon részletesen vesézték ki hogy melyik pasinak mekkora és mennyire szánalmas volt az az XY srác akinek "bébirépája" volt.

Nekem a létező legátlagosabb 15 centis van, de én is kaptam már meg csajtól, hogy túl kicsi amivel nem tudom kielégíteni. Amikor ez egy adottság, akkor miért úgy beszélnek erről a lányok, mintha bárki választhatná, hogy jó nagy farka legyen? Nem a legjobb példa, de a tolószékes embereket sem szokás kinevetni, meg kibeszélni úgy, hogy "húú nagyon gáz volt a bébirépája :DDD" stb stb.

2023. aug. 25. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Szex terén kegyetlen őszinték tudnak lenni a nők. A hátad mögött persze. Te pedig élj hamis illúzióban ameddig valaki tényleg a szemedbe nem mondja hogy apró vagy. Ez olyan mint egy időzített bomba, csak nincs korlátja.
2023. aug. 25. 14:10
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Mert a valóság kegyetlen :) a pasik ugyanúgy kibeszélik, gúnyolják egymás között pl. a túl kövér nőket. Egyébként 15 az teljesen jó ha tudod használni, ha nem akkor meg ne várj érte hozsanázzást.
2023. aug. 25. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

"Nekem a létező legátlagosabb 15 centis van, de én is kaptam már meg csajtól, hogy túl kicsi amivel nem tudom kielégíteni."

és mit kellett volna csinálnia? hazudnia?

ha elég felnőtt vagy a szexhez, legyél elég felnőtt ahhoz is, hogy feldolgozd: a valóság nem mindig kellemes, és szemernyit sem lesz más attól, hogy mások azt füllentik neked, amit hallani szeretnél.

2023. aug. 25. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a pasik nem beszélik ki a kövér nőket, mivel sok pasinak van kövér partnere, egyeseknek kifejezetten ez tetszik. De a kis péniszű férfiakat mindenki elkerüli, mihelyt kiderül.
2023. aug. 25. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Kegyetlenek? A valóságban nem azok szerintem. Nekem nagy van azt mondják és igen vastag, mégsem hallottam soha tőlük, hogy milye rossz volt nekik kisebb mérettel. Persze azt igen, hogy ez nagyon jó.
2023. aug. 25. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

"a pasik ugyanúgy kibeszélik, gúnyolják egymás között pl. a túl kövér nőket. "

azért bizonyos szint felett az egymás közti gúnyolódás sem szokás (de persze ez közel sem jelenti azt, hogy tetszene)

2023. aug. 25. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ezt tulkomplikalod, a legtobb nonek kb. semmit nem szamit a peniszmeret. Egyik volt kollagam eleg alfahim jellem, akit csak akar, mind meg is dugja, ugy hogy 12 centis van neki. Nekem 20 folotti, de meg sem dugtam mar 1 eve senkivel... Igaz nem is nagyon jutunk el odaig, hogy ez kepbe jojjon. Mire ez szamitana, akkor mar ugyis nyert ugyed van a csajnal, ha kicsi, ha nagy a farkad.
2023. aug. 25. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Akinek nem elég 14-15cm az annyit is ér. Manapság a lókolbász a nyerő kérdező.
2023. aug. 25. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha őszinte egy nő ebben a témában azt érdemes tisztelettel kezelni es megköszönni is
2023. aug. 25. 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
38%

Egy átlagos lánynak megfelelő az átlagos 14-15cm hossz és 4-4,5cm vastagság, azonban a legnagyobb élvezetet 17-18cm és 5cm vastagság adja meg neki(Ez elsőre nem tűnik nagy különbségnek, pedig térfogatban másfélszer akkora).

Negatívan leginkább az átlag alatti péniszekről szoktak beszélni, csajos csoportokban, illetve bizalmi helyzetekben, nekem pl több exem beszámolt róla, hogy kicsi volt a korábbi partnerének.

2023. aug. 25. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!