Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj még ducinak számít vagy már kövér?
A csaj azt mondta hogy 170 cm és 85 kg. Az arcán nem látszik. Teljes test képet meg félek kérni.
Azt mondta nagy a melle és arányosan oszlik el rajta. Szerintetek?
Inkáb egy kellemesen telt
Még duxinak se mondanám
Miért mennyi akarsz lenni a 170 centidhez ? 40-50 kg ?
Én ennyi vagyok most kb. Nyilván vannak pasik, akiknek ez már túl sok, de elég sok pasinak bejön. A párom meg világéletében a telt idomokra bukott, neki ez tetszik.
Neked kell ismerned magad, hogy általában bejönnek-e a telt nők. Ha nem, akkor ez az adott nő sem fog.
Azért az jelzésértékű,hogy nincs egy teljes alakú fénykép róla.Most nem konkrétan meztelen vagy fürdőrucis,hanem bármilyen kép.
Sztem jó nagy has és fenék van alatta.
Dehát kinek a pap kinek a papné.
Személyszetint nekem az ilyen formák nem az eseteim.
170 centihez 85 kiló egyértelműen túlsúly. Az orvostudományi kategória szerint.
Esztétikailag meg sokfélét gondolnak róla a pasik, van, aki szerint szexin telt, más szerint duci, megint más szerint kövér.
Én a vékony vagy normál testalkatú (nőies) nőkre gerjedek, vagyis utóbbinál pont nem zavar egy nagyobb fenék, mell vagy erőteljesebb comb, de a háj nekem nem vonzó hason, karon, lábon. Mondjuk érthető, ha azt mondom, hogy 172 centisen 53-54 kilós féfi vagyok most.
Ezt különösen küldöm az álomvilágban élő #1esnek
Vannak akiknek bejön, vannak akiknek nem.
Mindenképp telt, de ezekkel a paraméterekkel lehet akár formás is, ha jók az arányai, jól oszlik el, ha nem, akkor az ellenkezője is igaz lehet, hogy rossz alakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!