Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után a párom nedves törlőkendővel töri le a farkam, és csak úgy veszi a szájába ez normális? Más is tapasztal már ilyet?
Figyelt kérdés
Kerdztem miért csinálja ezt, puncis és számára undorító így a szájába venni ez válasz. Néha le is lankadok közben, és én érzem magam kellemetlenül.2023. szept. 4. 23:34
11/21 anonim válasza:
9
Nyilván a csók sem mukodik, miután "ott" járt a szád. Fujj.
12/21 anonim válasza:
A puncinedvben nincsenek baktériumok. Innentől fogva ez
nem egy természetes undor, hanem egy nevelésbeli, de te tudod
13/21 anonim válasza:
12
Akkor majd miután lecumiztalak, lesmárollak. Kivancsi vagyok, hofy mit reagálnál!
Szerintem olyan South Parkos Stan/Wendy.set!
🤦♀️🤮🤮🤮
14/21 anonim válasza:
Igen, simán szoktam smárolni utána:D
15/21 anonim válasza:
Fenének se kéne olyan nő aki cérnskesztyűben fogja meg a faszt.
16/21 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen finnyás, kifejezetten szeretem a kettőnk ízét a farkán 😄
17/21 anonim válasza:
"Néha le is lankadok közben, és én érzem magam kellemetlenül."
hát én nem csak néha lankadnék le a helyedben
18/21 anonim válasza:
köszönd a kultúránkat átható testi prüdériának, ami szerint minden, ami nemi szervek, az "fúj"
19/21 anonim válasza:
Én csak akkor kérem, hogy mossa meg, amikor valami idegen anyag van bennem szexkor, pl. spermicid v. síkosító. Ezeknek az ízét nem szeretem. A törlőkendőét sem szeretném. A saját testnedveimtől nem undorodom, a párom sem a sajátjától, orál után simán csókolózunk is.
20/21 anonim válasza:
18
Imádom a nemiszervet, ha az a pasié.... És nem az enyén.🤮
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!