Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt egy lány képet kér a farkamról az valószínűleg kamu és valójában csávó ?
Figyelt kérdés
ma 19:49
1/11 StevenUp válasza:
Jó esély van rá. A kivételek viszont többnyire jó nők
2/11 anonim válasza:
Szinte tuti, több itt a ratyesz, mint egy melegbárban.
4/11 anonim válasza:
Nő vagyok és képcseréztem már itt egy két férfivel.
5/11 anonim válasza:
Az a baj bárki mondhatja magáról, hogy nő. Néha rám is írnak állítólagos nők. Nem válaszolok nekik. Nem akarok egy meleg férfit szórakoztatni.
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg. Beszéltem már itt pár nővel, egyik sem kért képet.
8/11 anonim válasza:
Igen! Sajnos igen. Amit #4 mond, az megint más. Ott csere-bere alapon volt. Persze nagy kérdés az is, hogy melyik csaj küld valóban saját magáról, és nem valami lopott képpel henceg
9/11 anonim válasza:
Nem csak itt, de máshol is. A nők nem kérnek farokképet.
10/11 anonim válasza:
Nő vagyok, beszélgettem már itt férfiakkal, de sosem kértem dickpic-et… mindig kölcsönös alapon ment a kepcsere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!