Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feláll nektek egyből szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feláll nektek egyből szex előtt egy meztelen nő látványától, vagy szükséges hozzá előjáték?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg nőt láttam már, talán emiatt csak a látvány kevés. Kell az érintés, csók, stb
2023. szept. 4. 15:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, már 20 évesen sem állt fel csak ennyitől.
2023. szept. 5. 07:21
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

Tökmindegy mennyi nőt láttál, nem ezen múlik. Ha 16 éves korodtól 17 éves korodig naponta 3 különböző nőt dugtál meg, akkor is állni fog, mert fiatal vagy és a legyet is megdugnád. Ez ugyan olyan mint, ha azt mondanád, azért erős a szakállad, mert sokat borotválkozol, az is olyan hogy ha keveset borotválkoznál akkor is erősebb lenne 25 évesen mint 18 évesen.

Nekem van amikor feláll van amikor nem, ahoz mondjuk tényleg van köze, hogy ha ugyanazt a nőt látod 20 éve az nyilván nem lesz olyan izgalmas.

2023. okt. 18. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:

A párom 49 en 51.Már attól felall neki ha megcsókolom a nyakát mikor találkozunk.

Az exemnek pedig egy daru kellett hozzá.🤷🏻‍♀️

nov. 23. 20:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
11-es voltam, és revideálom az álláspontom. Megtaláltam azt akibe szerelmes vagyok. Az első randitól kezdve kb folyamatosan állt, már sokszor akkor is ahogy ültem előtte a kocsiban. 35 éves koromig azt gondoltam kevés bennem a tesztoszteron, vagy nem úgy működöm, vagy akármi. Olyan dolgok lettek természetesek, amiről előtte azt gondoltam én nem is úgy működöm.
nov. 24. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!