Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feláll nektek egyből szex előtt egy meztelen nő látványától, vagy szükséges hozzá előjáték?
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 22:31
1/15 anonim válasza:
Már nagyon sok nőtt láttam, 53 éves vagyok. Csak a látványtól, már nem áll fel, de ha csinálunk ezt-azt, akkor minden OK.
2/15 anonim válasza:
Ha olyan nőt láthatnék meg akit akarok és aki tetszik, meg szimpatikus akkor elég lenne a látványa.
4/15 anonim válasza:
Hát igen sajnos nagyban függ a lány kinézetétől
5/15 anonim válasza:
Reggel eleve úgy ébredek, pedig egész éjszaka csukva volt a szemem. Napközben is 60-70 %-ban merev és időnként körülményes pisilni ezért.
A merevedésnek nem sok köze van a látványhoz vagy a gondolatokhoz. Inkább a vérkeringéstől és a hormonoktól függ.
6/15 anonim válasza:
Csak a pucérságtól nem. Ugyanakkor van hogy pucérnak se kell lennie
7/15 anonim válasza:
Ha 18 éves, vékony és sportos, mellette perverz is akkor feláll.
8/15 anonim válasza:
Már fél nappal, a lehetséges szex előtt feláll.
9/15 anonim válasza:
A válaszokból is kiderül, hogy ez is egyénfüggő, kinek, kitől, és mennyire, általában beindul a merevedés folyamata egy igazán jó nő láttán nálam is azonnal, vagy egy rossz gondolattól, azután, hogy az a félmerev állapot "standby" -ban marad, vagy fokozódik a teljes megfeszülésig, az a folytatástól is függ. Remélem, érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!