Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,fel tud izgatni titeket annyira egy meztelen nő látványa,hogy merevedésetek legyen?Mi az,ami izgató egy meztelen nőn?
Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 17:51
2/16 anonim válasza:
Kb minden egészséges férfit fel kellene
Szép meztelen női testre
3/16 anonim válasza:
Ha' hogyne tudna!
Mi? Minen, ami nő!
4/16 anonim válasza:
Még csak pucérnak sem kell lennie hozzá. Elég ha pl. strandon fél méterre mellettem fekszik és bikini alsón át is elég jól látszik a pinája.
5/16 anonim válasza:
Már nem, még ha élőben látok mások szexelését sem. Pedig nem egyet láttam mostanában majdnem karnyújtásnyira.
6/16 anonim válasza:
És hogy mi az izgató? Az hogy jó lenne a testét úgy használni, mint egy hangszert (hol finoman, hol temperamentumosan).
7/16 anonim válasza:
A merevedéshez önmagában kevés egy meztelen nő látványa. Még akkor is, ha vonzó. Inkább csak olyan gondolatindítónak jó.
Ami viszont izgató egy meztelen nőn, az a nőiesen arányos test által alkotott összkép. Nőies arc és fej, nyak és fej, vállak és csípő, mell és derék, mell és fenék, derék és fenék, kar és láb, csukló és kézfej, csípő és comb, comb és lábszár, lábfej és boka egymáshoz viszonyított aránya. Röviden azon a női tulajdonságok összessége izgató, amiket még a legjobb sebészek sem tudnak kialakítani, vagy lemásolni.
8/16 anonim válasza:
Mi az,ami izgató egy meztelen nőn?
Az, ami neked egy meztelen férfin.
egyébként a talpa
9/16 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb nő nem izgató meztelenül.
10/16 anonim válasza:
Fel tud izgatni, de amitől nekem igazán merevedésem lesz, ha hozzáérhetek a barátnőm testéhez, érezhetem a puha és bársonyos bőrét, ahogy hozzám simul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!