Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A telt és molett nők mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telt és molett nők mennyire vonzóak a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Izgatják a fantáziátokat vagy inkább visszataszítóak?

2023. szept. 3. 18:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon is izgatják..
2023. szept. 4. 15:16
 22/43 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon is vonzónak, nagyrészt csak ők jönnek be nekem. 22f
2023. szept. 4. 16:43
 23/43 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem, inkább legyen olyan csontsovány hogy zörög amikor megrakom
2023. szept. 4. 18:07
 24/43 anonim ***** válasza:
92%
Telt nőtársaimnak írom: nekem az a tapasztalatom, hogy kb. a pasik felének bejönnek az idomaim, de másmilyen típusú nőkre is gerjednek azért, és van egy olyan 10%, akiknek meg kifejezetten a telt alkat jön be és más nem igazán. Persze ahogy fentebb írták, számít az eloszlás (popsi, comb, cici) meg az arc, a kisugárzás is.
2023. szept. 4. 18:42
 25/43 anonim ***** válasza:
59%
Én elég szélsőges ízlést képviselek:csak a rendkívül kövér nők vonzanak,akiknek minden testrészük hatalmas.Minél nagyobb,annál vonzóbb! Tudom ez elüt a közízléstől,de ilyen az ízlésem.Az hab a tortán,ha helyes pofija van és intelligens.
2023. szept. 4. 20:35
 26/43 anonim ***** válasza:
16%

Ahogy én látom - de lehet, hogy csak kiégtem a párkeresésben - a kövér nők azoknak jönnek be nagy arányban, akiknek mindegy, csak nő legyen. Nem valami minőségi fazonok.

Tisztelet a kevés kivételnek.

2023. szept. 4. 20:50
 27/43 anonim ***** válasza:
61%
25-ös vagyok:én kivétel vagyok......Nem azért keresek rendkívül kövér nőt,mert más nem jutna,hanem mert csak ők tetszenek.
2023. szept. 4. 20:59
 28/43 anonim ***** válasza:
86%
Minden viszonyítás kérdése ha “jó helyre megy” az a plusz és arányos akkor vonzó de egyébként nem
2023. szept. 4. 21:31
 29/43 anonim ***** válasza:
69%
Ha arányos, tehát vastag combok, széles csípő, párnás derék, mély köldök (picit lógós pocak), nagy kerek fenék...hozzá esetleg még átlag feletti méretű mellek is. Na az számomra rendkívül vonzó. Kb Dwayne Johnson ellentéte lehet, csak nőiesség téren.
2023. szept. 5. 01:01
 30/43 anonim ***** válasza:
67%
A legeslegvonzóbbak
2023. szept. 5. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!