A férfiaknak akiknek épp telt a hólyagja, de még nem értek ki a wc-re, zavarja az, ha a közelükben valaki fütyülni kezd?
Figyelt kérdés
Olvastam itt Gyakorin, hogy a fütyülés hangja ellazító hatású, ezért kérdezem, hogy ha egy férfinak nagyon kell pisilnie, nehezebb visszatartania, ha valaki a kzelében fütyül?2023. júl. 5. 17:43
A kérdező szavazást indított:
Igen, nehezebb visszatartanom ilyenkor
Nem nehezebb visszatartanom, nem zavar a fütyülés, ha pisilnem kell
10 szavazat
2/6 anonim válasza:
Hülyeség.A kérdést szőke nő írhatta ki.
3/6 A kérdező kommentje:
2, onnan jött a kérdés, hogy egy másik kérdésben írta, hogy néztem egy sorozatban egy részletet, ahol egy férfinek nagyon kellett pisilnie és nem tudott wc-re menni, mert el kellett bújnia viszont amíg bújkált, valaki odakint fütyülni ezdett, amitől a férfi majdnem bepisilt. (Star April EP06)
És kommentben írta valaki, hogy a fütyülés ellazító hatású. Innen jött ez a mostani kérdés, hogy akkor ha bármelyik férfi akinek nagyon kell pisilnie meghallja a fütyülés hanját tényle majdnem bepisil?
2023. júl. 5. 18:51
4/6 anonim válasza:
Ferfiak ezrei pisilik ossze magukat nyilvan minden oraban.
5/6 anonim válasza:
A záróizmot ha valaki akarattal összeszorírja, annak fütyülhetsz. Kórházban láttam én is. Akinek nem akar megindulni, vizet csurgatnak, vagy halkan fütyölnek.de egész halkan, vagy azt súgják, a fülébe, hogy ssss.. De ehhez annak akarnia kell, és ha nem megy...
6/6 anonim válasza:
Különben katéter. De olyannak, akinek nem tették be, előfordulhat. Mielőtt megkatéterezik, hátha sikerül. Főleg, ha nem olyannal van bent, vagy nem műtötték, ezért nem kapott katétert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!