Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, Egy ilyen éjszaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Egy ilyen éjszaka egy ilyen nővel milyen érzést hagyna bennetek?

Figyelt kérdés

Adott egy huszonéves nő. Magánéletben nagyon aranyos, mosolygós, szégyellősnek látszik, csinos de nem feltűnősködik ezzel. Nem is az a nagy pasizós típus, és végképp nem nézné ki belőle senki sem, hogy perverz. Külsőre/belsőre pont az esetetek, ő sem titkolja, hogy vonzódik hozzátok.

Aztán egy éjszaka összegabalyodtok vele, alkohol miatt, de itt teljes éjszakát értek.

Ami alatt rengeteg dolog történik, erotikus fehérnemű, mindenféle póz, ujjazás, szopatás, hátulról fej lelógós mélytorkozás, anál szex, utána szopás, sőt a végén még játékszerek is előkerülnek (dildó, péniszgyűrű). Zuhany alatt is mégegy menet, ahol a csaj spriccelve bepisil az orgazmustól, aztán a végén már járni sem tud.. Reggel is egy nagyon nyálas mocskos szopással ébreszt.

Hogy gondolnátok vissza erre a nőre?

Mi zajlik le egy férfiban ilyenkor? Pozitív vagy inkább negatív képet vetítene ez a nőre a szemetekben másnaptól? Hogyan állnátok hozzá?

(Magyarán, én vagyok a nő és nagyon furcsán érzem magam, nem tudom hogy fog mostantól rám nézni ez a férfi, olcsónak tart-e vagy pozitív dologként marad meg benne... Nem tudok férfi aggyal gondolkodni)

2023. szept. 3. 10:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

Hát akkor azok a pasik hülyék:)

2023. szept. 3. 11:26
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
#21 én azért valahol megértem, hogy az ember élete párját meg gyerekei anyját nem aszerint választja meg, hogy tud-e mélytorkozni meg engedi-e seggbe.
2023. szept. 3. 11:29
 23/33 anonim ***** válasza:

Jó persze de azért a #20 által leírt dolgok jóval a másik szélsőség felé hajlanak

2023. szept. 3. 11:34
 24/33 anonim ***** válasza:
31%
#23 én vagyok a huszas válaszoló és nem szélsőségeket írtam le, hanem azt, hogy az összes hosszú kapcsolat a környezetemben így indult. Egy olyat nem tudok mondani, ahol ilyen seggből szájba kalandból lett házasság xD Szóval gondolom ez nem véletlenül van így.
2023. szept. 3. 11:46
 25/33 anonim ***** válasza:
47%
Egy ilyen csajt tuti felesegul vennek!
2023. szept. 3. 12:07
 26/33 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Nekem van ismerős lány, aki hasonló,csak még többször akar szeret élvezni. Volt asszem 4 olyan kapcsolata ahol a srácok hitegették, hogy ő az igazi, aztán otthagyták 1-6 hónap után (plisz az elsőévekig tartott) aztán mostanában találkozott egy olyannal akiben már tényleg látszik, hogy ö az igazi.több mint fél éve
2023. szept. 3. 12:18
 27/33 anonim ***** válasza:
34%
Az análszex kivételével nekem tetszene! F.
2023. szept. 3. 13:10
 28/33 anonim ***** válasza:
83%

Álom nő.

Az anált ki hagynám de minden más ON.

2023. szept. 3. 13:12
 29/33 A kérdező kommentje:

Hát engem azóta nem is keresett ez a férfi, szóval lehet nála másképp működik ez a hozzá állás. :/

Na mindegy

2023. szept. 3. 14:52
 30/33 anonim ***** válasza:
33%
Mikor történt ez? Ha csak tegnap akkor lehet más dolga volt (bár én annó egy ilyen éjszaka után tuti kerestem volna.
2023. szept. 3. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!