Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha nincs menő autóm, akkor bringával is felszedhetlek benneteket?
Szóval hipotetikusan lennék arra kíváncsi hogy ha késő éjszaka véget ér egy buli és haza kéne valahogy mennetek, akkor elfogadnátok azt ha egy férfiszemély felkínálja nektek hogy hazavisz a biciklijén? :D Igaz, lehet hogy nem repeszt úgy mint egy motorkerékpár vagy nem olyan komfortos mint egy jobb féle autó, dehát azért izgalmasnak izgalmas lehet, nemde? Én tutira jól bánnék vele például.
Persze ehhez hozzátartozik hogy előtte beszéltetek már hosszasan az illető férfivel és be is jött nektek és valamelyest vártátok az alkalmat hogy rátok nyomuljon, szóval ilyen körülmények tudatában kérdezem.
Hát legszívesebben buszra szállnék...:D De ha tényleg bejönne a srác szerintem nem utasítanám el a kis biciklis kalandot. Autóba pl semmiképp nem szállnék mivel annyira azért nem bízok meg az emberekben, de a gond az igazából ott kezdődik hogy ha bulizni megyek akkor nem egyedül megyek, és akkor nagy valószínűséggel haza is velük fogok tartani...:D
De egyébként tényleg izginek hangzik, még nem halottam ilyenről eddig :D
buli végén vagyunk: biztos, hogy ittál. jobban bízom a 2 saját lábamban. inkább sétáljunk együtt.
én is így szoktam, mikor fiúval találkozom, és járgánnyal vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!