Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha nincs menő autóm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha nincs menő autóm, akkor bringával is felszedhetlek benneteket?

Figyelt kérdés

Szóval hipotetikusan lennék arra kíváncsi hogy ha késő éjszaka véget ér egy buli és haza kéne valahogy mennetek, akkor elfogadnátok azt ha egy férfiszemély felkínálja nektek hogy hazavisz a biciklijén? :D Igaz, lehet hogy nem repeszt úgy mint egy motorkerékpár vagy nem olyan komfortos mint egy jobb féle autó, dehát azért izgalmasnak izgalmas lehet, nemde? Én tutira jól bánnék vele például.

Persze ehhez hozzátartozik hogy előtte beszéltetek már hosszasan az illető férfivel és be is jött nektek és valamelyest vártátok az alkalmat hogy rátok nyomuljon, szóval ilyen körülmények tudatában kérdezem.

2014. márc. 13. 22:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Dombos környéken lakom, szóval azért van jártasságom és erőnlétem e-téren. Egyébként meg azért annyira nem vagyok hülye, többnyire nem ülnék egy második személlyel együtt egy bringán ha ANNYIRA részeg lennék, szóval csak egy nagyon alapvető mennyiségig gondoltam. Annyira, ahol még egyáltalán nem beszélek zagyvaságokat és ép állapotban vannak az alapvető reflexeim, viszont meg van a kellő jó hangulat az éjszakai tekeréshez :D
2014. márc. 14. 11:38
 12/12 anonim ***** válasza:
mentőautót olvastam.
2014. márc. 14. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!