Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont helyes és menő srácok iránt vannak oda a lányok? És m8ért van az hogy az ilyen srácokon kb egy tucat lány log.
Van az osztályban egy srác. Ugyan az a kedvenc bandánk . Meg vannak ilyen közös dolgaink. Térjünk a lényegre . Minden csaj odáig van érte. Amikor nem voltam suliban akkor neten tök jókat dumáltunk. Suliban meg kb semmit. Ő teljesen más csajok felé érdeklődik mint én vagyok. Mostanában csak kerülgetjúk egymást és a netem sem dumálunk. És
a lejobb barátnőm is bele van zúgva és neki több esélye is van sztm.Probáltam elfelejteni meg mást kiszemelni. De még mindig meg van az hogy ha hozzám szól netán úgy nézek ki mint egy piros alma. Elmondjam neki vagy felejtsem el vagy mit csináljak? Hogy kezeljem?
Szerintem pont az a baj, hogy túl cuki vagy és tehetetlen. Ha elpirulsz egy lánytól, akkor pont te leszel olyan tenyérbemászóan kedves, meg aranyos, hogy nem kellessz nekik. Ha vele beszélnek, akkor gondolom nem igazán izgatott. Ha te se izgatod fel magad egy adott csajon az univerzumban, hanem racionálisan kezeled a jelenlétét, tehát magabiztosan irányítgatod a figyelmét különféle dolgokra, amikkel ő közelebb kerül hozzád. Ha meg tudod, hogy mit szeret, akkor megadod neki, amit szeret, de csak olyan mértékben, ahogy ez neked se probléma (NE LÉGY PAPUCS!).
(például azt mondod neki, hogy szereted a festészetet, aminek ő mellesleg nagy búvárja, akkor szimpátria ébred és már van egy közös pont, persze ezzel nem azt mondom, hogy teljesen változni kell, hanem azt, hogy olyan személyiségben jelenj meg előtte, ami neki imponál, de azért önmagad vagy és tetszik neki is, neked is... ha a csaj szereti a vadóc srácokat, akkor vágd be a leg leszáromat, flegmábbat és nyugodtan nyomulj. Ilyesmire gondolok)
A magabiztosság és irányító szerep tetszik a lányoknak, ha tudod magad körül a dolgokat rendezni, két lábbal állsz a földön. Az ilyen emberekben megbíznak és, ha bizalom van, akkor bármire rá lehet őket venni (persze csak nekik is megfelelő mértékben és tempóban, ha gyorsan intézkedsz, akkor túlságosan nyomulsz, ha lassan, akkor meg barátizóna).
Mert ért hozzá. Részben rá született, részben volt honnan megtanulnia.
Én és a legjobb barátom gimiben: Ő pont olyan volt, mint az általad leírt srác. Az apja is tiszta alfahím volt, volt honnan tanulnia és valamennyire biztos vele született dolog is. Elképesztően sok közös dolog volt bennünk, de ő már 14 évesen elvesztette a szüzességét, én csak 20 évesen. Ő könnyen szedett fel nőket, nekem 3-5 év volt megtanulni azt a húszas éveimben, hogy hogyan kell nőzni.
Egyébként biológiai és evolúciós okai vannak, hogy ehhez vonzódnak a lányok. Szerinted 2 millió évig hogy lehetett túlélni a vadonban? Egy nyámnyila, behódoló, békülékeny férfival, vagy egy domináns, határozott, erős, vezetői képességekkel rendelkezővel?
Ma már kicsit átalakultak a dolgok, de az évmilliók alatt kialakult ösztönöket nem fogja kitörölni pár ezer év sz.aros kis civilizáció.
Ez nagyon jó kérdés (én se tudom). Engem nem kicsit b*** fel. pl. munkahelyemen ez a kérdés. Kicsinálnak a lányok és nők(?). Tényleg, WHY???
28/helyes menő f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!