Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, Egy ilyen éjszaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Egy ilyen éjszaka egy ilyen nővel milyen érzést hagyna bennetek?

Figyelt kérdés

Adott egy huszonéves nő. Magánéletben nagyon aranyos, mosolygós, szégyellősnek látszik, csinos de nem feltűnősködik ezzel. Nem is az a nagy pasizós típus, és végképp nem nézné ki belőle senki sem, hogy perverz. Külsőre/belsőre pont az esetetek, ő sem titkolja, hogy vonzódik hozzátok.

Aztán egy éjszaka összegabalyodtok vele, alkohol miatt, de itt teljes éjszakát értek.

Ami alatt rengeteg dolog történik, erotikus fehérnemű, mindenféle póz, ujjazás, szopatás, hátulról fej lelógós mélytorkozás, anál szex, utána szopás, sőt a végén még játékszerek is előkerülnek (dildó, péniszgyűrű). Zuhany alatt is mégegy menet, ahol a csaj spriccelve bepisil az orgazmustól, aztán a végén már járni sem tud.. Reggel is egy nagyon nyálas mocskos szopással ébreszt.

Hogy gondolnátok vissza erre a nőre?

Mi zajlik le egy férfiban ilyenkor? Pozitív vagy inkább negatív képet vetítene ez a nőre a szemetekben másnaptól? Hogyan állnátok hozzá?

(Magyarán, én vagyok a nő és nagyon furcsán érzem magam, nem tudom hogy fog mostantól rám nézni ez a férfi, olcsónak tart-e vagy pozitív dologként marad meg benne... Nem tudok férfi aggyal gondolkodni)

2023. szept. 3. 10:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon imádnám. Egyszer volt egy hasonló, bár nem ennyire mocskos, de ott azt hittem nem lesz semmi, csak beszélgetünk, aztán egyszer csak letérdelt elém, elővette a farkam és elkezdett mélytorkozni. Egyik legjobb éjszaka volt
2023. szept. 3. 10:30
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
A férfi szívéhez valójában nem a hasán keresztül, hanem a farkán keresztül vezet az út
2023. szept. 3. 10:30
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg higgadtan gondolkozni és viselkedni.

Nehogy azzal rontsd el hogy túl agyalod és idegeskedsz ez miatt.

HA minden megy szép természetesen, nem erőltetve akkor arra sok férfi vevő és nem is akarja elengedni a nőt.

2023. szept. 3. 10:31
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb férfi vagyok rá hogy legyen ilyen kalandban része és akinek sikerül ő is még évtizedekkel később is nagyon pozitív élménykénk beszél róla.

Szóval ha nem egy prűd pasit fogtál ki akkor tuti oda volt az egészért. Arról nem is beszélve hogy ő is részt vett benne(d) szóval akarta ő is.

Arra figyelj max hogy ne ragadjatok meg a csak szex résznél és legyen belőle több is.

2023. szept. 3. 10:43
 15/33 Katica997 ***** válasza:
72%
Csodás mese. Nőként az életben nem részleteznél így ki egy éjszakát. A random vásárolt péniszgyűrű is pont méret volt...Te kis Andersen.
2023. szept. 3. 10:54
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

Egy ilyen éjszaka után csak pozítiv élmény lehetsz sőt le se tudod magadról ezek után rázni!

Én azt mondom nagyon szerencsés a fickó hogy ilyen csodás és feledhetetlen éjszakát tölthetet veled!

2023. szept. 3. 10:55
 17/33 anonim ***** válasza:
83%
Volt hasonló szexkapcsolatom egyetemen ilyen csajjal, én már előtte kiismertem, hogy valójában egy perverz vadmacska, de jól leplezte, mindenki aranyos, jóltanuló kislánynak ismerte :D Milyen érzést hagy bennem? Sok csajom volt már azóta, de néha most is gondolok rá, kb ilyet.
2023. szept. 3. 11:06
 18/33 A kérdező kommentje:

#15 mi az hogy nőként nem részleteznék ki így egy éjszakát? 😃 Ez milyen szexista kijelentés már...?

Nem tudom miért olyan hihetetlen a sztori, mármint annak aki nem hiszi el. Mindenkinek szíve joga. Nincs videós bizonyítékom...

2023. szept. 3. 11:12
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
ha még horgászni is szeretsz akkor jobb vagy mint bárki akiről eddig tudtam.
2023. szept. 3. 11:15
 20/33 anonim ***** válasza:
85%

Én olyan nő vagyok, aki szokott kalandozni és hasonló szexélményekben részt venni (kivéve az anált).

Nyilván ez mindkét félnek nagy élmény és szokott lenni ismétlés is, de kapcsolat ezekből nem nagyon alakul ki. A pasik prűdebb (vagy annak tűnő) nőkkel szoktak járni. Ha csak az ismerősi körben nézem, az egyiknél a csaj csak 2-3 hónap után adta be a derekát, a másik nem hajlandó orálozni sem, mégis 10 éve együtt vannak és gyerekeik vannak, pedig a pasi előtte nagy nőfaló volt, a harmadik mélyen vallásos és csak esküvő után volt szex…

Szóval alapvetően kapcsolatra, feleségnek nem ilyen nőket választanak a pasik. Ezt már csak magamból kiindulva is tudom, mert mint írtam, nekem egy ilyenből sem lett kapcsolat, csak pár alkalmas jó szex.

2023. szept. 3. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!