Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek hogy ne parázzak be az orális kielégítéstől?
Úgy értem ahol én (vagyis a nő) vagyok kielégítve. Még sosem csinálták nekem. Az előző párom kicsit erőszakosabb volt, nehezen tudtam tőle megszabadulni, nem egy kellemes történet. Általában masztiztam, mielőtt hazaért, hogy benedvesedjek, elég kellemetlen volt.
De most két év kihagyás után találtam egy nagyon rendes srácot, már 3 hónapja vagyunk együtt, és ő nagyon sokat ad az előjátékra, és általában már aközben elmegyek. Viszont a nyalástól még mindig félek, mert nem igazán érzem szépnek a puncim, meg egyébként is nagyon intim, hogy ott az arca, bármi történik ő érzi. Szóval többször kérdezte már, de még egy pusziba sem mertem belemenni😅
Szerintetek mit tegyek? 21N
Kedves kérdező.
Az, hogy neked nem igazánvl tetszik a puncid, attól még a párodnak tetszik, sőt, lehet, hogy megvan érte őrülve.
A férfiak így működnek.
Anelyik nőbe szerelmes egy férfi, annak a nőnek minden testrésze bejön.
Úgyhogy ne agyalj ezen, engedd el magad, hagyd, hogy kedvére nyalakodjon, és hidd el, hogy neked is nagyon jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!