Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek hogy ne parázzak be az orális kielégítéstől?
Úgy értem ahol én (vagyis a nő) vagyok kielégítve. Még sosem csinálták nekem. Az előző párom kicsit erőszakosabb volt, nehezen tudtam tőle megszabadulni, nem egy kellemes történet. Általában masztiztam, mielőtt hazaért, hogy benedvesedjek, elég kellemetlen volt.
De most két év kihagyás után találtam egy nagyon rendes srácot, már 3 hónapja vagyunk együtt, és ő nagyon sokat ad az előjátékra, és általában már aközben elmegyek. Viszont a nyalástól még mindig félek, mert nem igazán érzem szépnek a puncim, meg egyébként is nagyon intim, hogy ott az arca, bármi történik ő érzi. Szóval többször kérdezte már, de még egy pusziba sem mertem belemenni😅
Szerintetek mit tegyek? 21N
Azt hogy belemész egy pusziba :) ha a párod türelmes, odafigyel rád akkor megérti és elfogadja a félelmeid.
Ha az előző mérgező, traumatikus kapcsolatod túl sok "nyomot" hagyott, nagyon rombolt akkor érdemes felkeresni egy szakembert.
Exem is hasonló volt.
Én úgy oldottam meg, hogy lekapcsoltam a lámpát és be is takarózott mellé én pedig bebújtam a lábai közé. Így feloldódtak a gátlásai és tudtam kényeztetni szájjal is.
Később aztán még az arcraülés is bejött neki.
Velem is hasonló történt. Sosem kaptam orált, pedig én nagyon igényeltem volna.
Mostani párom megtanult valami szuper technikát, amivel 5 perc alatt a csúcsra repít.
Lazulj el, hagyd magad, nagyon jó lesz. Ha megtalálja a gyenge pontod, neked sem kell majd több. Lehet elsőre nem jön össze, de 2-3 alkalom után már nagyon jó lesz.
Hajrá, csajszi. 🤗🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!