Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetek hogy ne parázzak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek hogy ne parázzak be az orális kielégítéstől?

Figyelt kérdés

Úgy értem ahol én (vagyis a nő) vagyok kielégítve. Még sosem csinálták nekem. Az előző párom kicsit erőszakosabb volt, nehezen tudtam tőle megszabadulni, nem egy kellemes történet. Általában masztiztam, mielőtt hazaért, hogy benedvesedjek, elég kellemetlen volt.

De most két év kihagyás után találtam egy nagyon rendes srácot, már 3 hónapja vagyunk együtt, és ő nagyon sokat ad az előjátékra, és általában már aközben elmegyek. Viszont a nyalástól még mindig félek, mert nem igazán érzem szépnek a puncim, meg egyébként is nagyon intim, hogy ott az arca, bármi történik ő érzi. Szóval többször kérdezte már, de még egy pusziba sem mertem belemenni😅

Szerintetek mit tegyek? 21N

2023. szept. 2. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Azt hogy belemész egy pusziba :) ha a párod türelmes, odafigyel rád akkor megérti és elfogadja a félelmeid.

Ha az előző mérgező, traumatikus kapcsolatod túl sok "nyomot" hagyott, nagyon rombolt akkor érdemes felkeresni egy szakembert.

2023. szept. 2. 12:13
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Exem is hasonló volt.

Én úgy oldottam meg, hogy lekapcsoltam a lámpát és be is takarózott mellé én pedig bebújtam a lábai közé. Így feloldódtak a gátlásai és tudtam kényeztetni szájjal is.

Később aztán még az arcraülés is bejött neki.

2023. szept. 2. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj. Ne agyalj. Ennyi.
2023. szept. 2. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Három hónapja együtt vagytok, ha jól értem szexeltetek is már, szóval nincs új a nap alatt ne aggódj. :) Tudja hogy nézel ki, és ezzel együtt szeret téged, nameg nincs olyan hogy valakinek nem szép a puncija. Én is rengeteget paráztam ezen, hogy nagyobbak a kisajkaim meg a csiklóm, és tuti senkinek nem fogok tetszeni. Most, pár pasival később meg az a tapsztalatom, hogy soha senki nem mondott rá rosszat, sőt.
2023. szept. 2. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Menj pszichológushoz. Ennél jobb ötletet nem tudok adni úgy, hogy ne pontozzanak le olajkút mélységre
2023. szept. 2. 13:04
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Ovatosan lasan heteken, hónapokon át történő közelítéssel. Első napokban pár másodpercig érinteni majd abba hagyni. És fokozatosan 10-20 másodpercig, hogy hozzászokj az érintéséhez, a szituációhoz. És közben megbeszélitek, hogy mit éreztek mit gondoltok. Szerintem igy hozzátudsz szokni, és egyre kevésbé fogod magad kényelmetlenűl érezni.
2023. szept. 2. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló történt. Sosem kaptam orált, pedig én nagyon igényeltem volna.

Mostani párom megtanult valami szuper technikát, amivel 5 perc alatt a csúcsra repít.

Lazulj el, hagyd magad, nagyon jó lesz. Ha megtalálja a gyenge pontod, neked sem kell majd több. Lehet elsőre nem jön össze, de 2-3 alkalom után már nagyon jó lesz.

Hajrá, csajszi. 🤗🙄

2023. szept. 2. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Upsz *🤗🤗
2023. szept. 2. 20:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igyekszem majd feloldódni.
2023. szept. 2. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tudom tanácsolni, hogy lazulj. Hidd el ha már oda helyezkedett azért teszi mert kíván, örömet akar okozni és engedd is neki. Ne parázz, nekünk minden punci szép, izgató amikor a nyelvünk érintésére válasz érkezik, érezzük hogy egyre nedvesebb, az meg a legjobb amikor nekinyomjátok az arcunknak, hogy még többet kívántok és ilyenkor még többet is akarunk adni. Ha esetleg az elején túl érzékeny lennél, mondd el neki, nyugodtan irányítsd, ennek örülni szoktunk, hisz itt az a cél, hogy nektek kellemes legyen.
2023. szept. 2. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!