Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó az ha egy Nő kicsit nem szokványos dolgokkal kompenzálja azt hogy nem annyira ügyes az ágyban ?
29 éves vagyok az első aktusom egy trauma volt ami miatt mindig görcsös és feszülős izgulós vagyok ha arról van szó h a pasinak már be kéne tennie a helyére a farkát..
Tudom magamról h nem tudok aktusban annyit adni mint egy átlagos nő vagy úgy adni mint egy átlag nő
Ezért sokszor kompenzálom azzal
Pl h megengedem h mellettem mással is legyen bele mentem 2N 1F felállásba
Durvább dolgok taknyosra szopatás
BDSM akar keményebben is
Volt már h le köptek le vizeltek arcra élveztek
Csináltam már olyat is hogy pasinak nyaltam a gátját fenekét ujjaztam és egyéb dolgok
Szóval tényleg nagyon szélsőséges dolgokra mondok igent
És ilyenkor mindig az van benne h talán így én is leszek jó valamire
Talán értékes leszek
Aztán persze jön a felismerés h rohadtul nem csak egy eszköz voltam a mocskosságokhoz..
És valahol még izgat is h valakinek a kis szajhája vagyok De csak abban a pillanatban ..
Kár ragozni nagyon elvagyok cseszve reménytelen vagyok.
Ez van ..
Sose nézem magam
Mindig azon vagyok hogy a másoknak jó legyen és kellemetlenül érzem magam ha nem volt jó mert akkor az van h én nem tettem meg mindent nem voltam elég jó
És képes vagyok még bocsánatot is kérni mert csalódást okoztam ..
Azt tudom h ez így nem normális.
Vagy a pasiknak ez így rendben van?
171
Prostinak az menjen aki szereti ha basszák
Én nem igazán indítottam kérdéseket . Szerintem össze keversz valakivel
Azt nem tagadom h fogadtam el ajánlatok és persze a mocsok dolgokat én se csinálnám ingyen
De erre. Embert nem itt keresek
Arra meg van a megfelelő felület.
171
Én nem igazán láttam hogy keresne itt bármit is a kérdező.
Van amiről jól esik neki beszélni, vagy kíváncsi más mit gondol mit tenne ilyen helyzetben. Ez az oldal erről szól.
175 a kérdés kiadása óta megszerettem a szexet
Nos a mocskos perverz dolgokhoz meg nem itt keresek embert
177
10 év van úgy q hátam mögött h semmi jót nem éreztem miközben basztak
Voltam kicsivel naggyá vékonyan vadtaggal
Szinte az összes mérettel amit bele lehet tömni egy szük rövid pinába
Egyikkel se vót jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!