Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó az ha egy Nő kicsit nem szokványos dolgokkal kompenzálja azt hogy nem annyira ügyes az ágyban ?
29 éves vagyok az első aktusom egy trauma volt ami miatt mindig görcsös és feszülős izgulós vagyok ha arról van szó h a pasinak már be kéne tennie a helyére a farkát..
Tudom magamról h nem tudok aktusban annyit adni mint egy átlagos nő vagy úgy adni mint egy átlag nő
Ezért sokszor kompenzálom azzal
Pl h megengedem h mellettem mással is legyen bele mentem 2N 1F felállásba
Durvább dolgok taknyosra szopatás
BDSM akar keményebben is
Volt már h le köptek le vizeltek arcra élveztek
Csináltam már olyat is hogy pasinak nyaltam a gátját fenekét ujjaztam és egyéb dolgok
Szóval tényleg nagyon szélsőséges dolgokra mondok igent
És ilyenkor mindig az van benne h talán így én is leszek jó valamire
Talán értékes leszek
Aztán persze jön a felismerés h rohadtul nem csak egy eszköz voltam a mocskosságokhoz..
És valahol még izgat is h valakinek a kis szajhája vagyok De csak abban a pillanatban ..
Kár ragozni nagyon elvagyok cseszve reménytelen vagyok.
Ez van ..
Sose nézem magam
Mindig azon vagyok hogy a másoknak jó legyen és kellemetlenül érzem magam ha nem volt jó mert akkor az van h én nem tettem meg mindent nem voltam elég jó
És képes vagyok még bocsánatot is kérni mert csalódást okoztam ..
Azt tudom h ez így nem normális.
Vagy a pasiknak ez így rendben van?
139
Inkább iszom tovább, lassan javul így az ötödik sör után.
137
Igen ennyire
Miért baj ?!
144 az jó
Én paprikás krumplit csináltam nokedlivel
148
Nyúl húsból a legfibomabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!