Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg azt hiszik, hogy a nőknek nem számít a külső?
Figyelt kérdés
Szoktam hallgatni Balázséket, de a ma reggeli szerintem röhejes volt. Komolyan azt hiszik, hogy pénzzel bármit tudnak kompenzálni? Én buliból csak izmos helyes pasikkal szoktam hazamenni és pont nem az érdekel, hogy milyen kocsijuk van. Az viszont tényleg igaz, hogy akit én részegen jó pasinak látok, azt józanul is. Fel se tudom fogni, hogy nem veszik észre részegen a pasik, hogy mondjuk egy bálnát visznek haza xd Mennyit kell ehhez inni?2023. szept. 1. 08:21
21/36 anonim válasza:
20-as, nincs autóm de mamahoteles se vagyok. A többit privátban, ha rámírsz😛
22/36 anonim válasza:
Ja tényleg és a jó testű àtlagos anyagi hàttàrrel rendelkező mamahotelesekkel mi a helyzet? 😆
23/36 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy 1 milliárd forintot kapsz, ha lefekszel velem (ronda vagyok). Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy elutasítanád! Én még egy férfival is lefeküdnék ennyiért, hetero létemre.
24/36 anonim válasza:
22# Attól függ mennyire jó pasi az illető, illetve hogy miért lakik még otthon. Gyűjtöget erősen saját lakásra, vagy azért mert kb életképtelen egyedül. Egyáltalán nem mindegy. Meg a korosztály sem. 20 évesen oké, 30 felett már szerintem nem egészséges anyuékkal élni..🙄
25/36 anonim válasza:
23# Ne rugaszkodj el a valóságtól. Nincs az a pin@ amiért bárki is ennyit fizetne.
Plusz a kérdés nem is arra irányult hogy pénzt kap valaki szexért. 🤦♀️
26/36 anonim válasza:
#24 gyűjtögetős fajta vagyok.. viszont ahogy àllok a mai árak mellett talàn 40 évesen fog csak összejönni a lakás. Hitelt nem szeretnék felvenni
27/36 A kérdező kommentje:
Ne vonjuk már ide be a prostitúciót, egymilliárdért még a saját anyád is lefeküdne veled🤣Most teljesen ingyenes egyéjszakás kalandról van szó és ahogy a 20-as írta, olyankor nekem is csak a külső számít. Mivel ez tisztán csak a szexről szól.
#17 teljesen rendben van, ha neked ez kizáró ok, de hidd el, hogy engem ez hidegen hagy. Nálam pl. a dohányzás kizáró ok, most akkor írjam oda minden dohányos kérdés alá, hogy nekem ez red flag? Gondolod érdekel bárkit is?
2023. szept. 1. 10:24
28/36 anonim válasza:
Egyre rosszabb gondolataim vannak a kedves kérdezőről, bocs....
29/36 anonim válasza:
Nincs ezzel probléma kérdező pont az ilyen típusú hölgyek miatt népszerű az alkalmi szex. A prostik is átkoznak titeket mert ingyen is szét teszitek a legtöbb pasinak a lábatokat aki nem ótvar.
30/36 A kérdező kommentje:
Engem aztán biztos nem átkoznak a prostik, mivel gondolhatod, hogy nem az izmos helyes pasik járnak hozzájuk, akikkel én kalandozok. Ilyen pasik szerinted minek fizetnének szexért? A prostira szorulókat meghagyom nekik :D
2023. szept. 1. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!