Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg azt hiszik, hogy a nőknek nem számít a külső?
Én nem hiszem ezt.
Próbálok igényes lenni, pedig 50 éves vagyok már.
Az is tény, hogy a páromtól is elvárom, de nem akarok cicababát csinálni senkiből.
De kell a mozgás, sport, ne legyen mindig ugyanabban a melegítő nadrágban otthon, néha kozmetika, , igényes frizura, stb. Ez persze csak a külcsín, a belbecs ugyanúgy fontos...
Pénzem is van, ha nem is 100 milliós vagyon, de sohasem jutott eszembe, hogy olyan nővel kezdjek, akin éreztem, hogy az a legfontosabb számára...
22 évesen én viszonylag aktívan ismerkedek, több baráti társaságom is van, és online is.
Lehet idősebben többet számít, de én azt tapasztalom hogy jelenleg konkrétan SEMMIT.
Van saját lakásom, több millió forintom csak úgy elherdálni, és 1 lányt nem érdekelt eddig. Ha működött, már enélkül működött, ha meg nem akkor ez se mentette meg.
Bár lehet csak azért mert nem gold diggerekkel, hanem normális lányokkal ismerkedek.
Mármint ez persze a pénzre vonatkozott, nem a külsőre:D
Ha választanom kellene a kettő közül,hát én jobban örülnék annak,ha a testem miatt szexelne velem a nő,mintha a pénzem miatt tenné.
Vlahogy sokkal beindítóbb az a tudat,hogy kívánja a testem,nem pedig csak odateszi magát a plöttyedt testemalá,mert utánna leesik valami drága cucc,vagy lé.
Számít a nőknek is a külső, de nekik a pénz sokkal jobban.
100-ból legalább 90 srác inkább fapadosan (pl. vonatozva, házizsákosan, sátorozva akárcsak egy halastó mellett) nyaralna egy vele egykorú csinos fiatal csajjal, mint hogy full luxusban egy nála 25 évvel idősebb, korához képest azért ápolt, jó állapotú nővel.
A csajoknak meg kb. fele legalább a full luxus nyaralást választaná nála 25 évvel idősebb, korához képest azért ápolt, jó állapotú férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!