Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mekkora méret az igazi ?
Figyelt kérdés
Nekem 21 cm és arra lennék kiváncsi nektek mekkora az igazi? Aki nem hiszi vannak képeim 😉2023. aug. 31. 22:22
13/36 anonim válasza:
Az én szeretőmnek 18cm és imádom. Itt ismertem meg, jobb mint eddig bárnelyik pasim.
14/36 anonim válasza:
12-14cm. Halálkomolyan. A nagyobb nekem plusz élvezetet nem okoz, csak bizonyos pózokban fájdalmas, és több vele a macera.
15/36 A kérdező kommentje:
Koszi az értelmes válaszokat
2023. szept. 1. 08:38
16/36 anonim válasza:
Hogy itt is mennyi homár van aki kiváncsi a másikéra!!
17/36 anonim válasza:
16-17cm és ne legyen vékony.
Nekem is jöhet egy kép, nem láttam még akkorát.
30/N
18/36 anonim válasza:
Kaptam képet és tényleg szuper a hossz. Nem a legnagyobb a világon, de szuper.
Csak az a baj, hogy kb17 centiről azt hiszi/írja hogy 21cm és ez basz fel mindenkit, hogy itt mindenkinek 21cm meg mindenki pasijának 20+ van.
20/36 anonim válasza:
17 cm a férjemnek. Ideális, főleg hogy jóképű és kb 300 milliót örökölt a szüleitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!