Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes pénisz arányai??
Már vagy nyolc éve olvastam egy cikket a Men's Health magazinban, ami most megint előkerült, ahol nők, nőgyógyászok, urológusok, plasztikaisebészek és szex segédeszközöket gyártók tapasztalatai, véleményei alapján az jött ki hogy a tökéletes pénisz arányai az alábbiak szerint alakul:
Hossz:17,8 cm
Körméret:15 cm
Szélesség("átmérő"):5,2 cm
Nos lányok, nők, asszonyok szerintetek mennyire valósak, valóban ideálisak ezek az arányok??
Nem tudom mit félnek az berek a 15cm körmérettől
Nekem annyi. Lemértem
És ránézésre meg fogásra se tűnik annak a hűde nagy félelmetesnek...
Nem tudom mekkora kezed van de azért a nőknek jóval kisebb általában minta a férfiaknak és amikor egy csaj rámarkol nem biztos hogy átéri ami a nőknél elég fontos információ, hogy bizony ez a méret jó, elfogadható, kevés...
Egyébként nem hiszem, hogy olyan sok nő félne ekkora mérettől hiszen pont ezért mondták rá hogy ideális arány a legtöbb puncit kitölti és nem feszít túlzottan.
"a cikk szerint tökéletes nagyjából a nők 60-75%-nak. Nyilván van akinek már nagy meg akinek még ez is kicsi szerintem ebből van kevesebb."
Oké.
A kérdés kiírásával mi volt a célod?
22,5×6 cm, az egy gyönyörű szép pénisz.
Sok nő ezt màr nehezen fogadja magába, de azért jól ellehet vele lenni.
Sok dolog viszont nagyon élvezetes vele.
#19,20 Unokatestvéremnek is akkor van 23/5,5 , rengeteget sztorizott, az elmúlt 10 évben 18nővel feküdt le, és kb 3 nő tudta befogadni nagyából, egy 2 gyermekes 40+ milf, egy néger csaj meg a mostani barátnője. A többiekből 4-5 cm mindig kilógott és soha nem tudta magát teljesen elengedni, szóval amiket elmesélt azok alapján szerintem ez már sok persze van akinek még jó hiszen ő is összeakadt párral de 20 felett már nem irigylek senkit :)
#20 Hát akkor mázlista vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!