Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mekkora a tökéletes méret?
A "nem fontos", "amelyik a normálisabb, blablabla...hoz tartozik"(ettől hányok), egyéb kamus baromságok nem érdekelnek, csak az ŐSZINTE NŐI VÁLASZ!
Anonim oldal, felesleges hazudni.
Kicsi... nem mindegy? Nem az a kérdés, hogy kinek mekkora.
És az mekkora? És miért írsz szex közben? :D
Mert 11cm és 19cm között nincs különbség... ezért írtam, hogy az ilyen kamus baromságok nem érdekelnek.
Ki írta hogy szex közben írok??? Az a jó méret, amelyik belém van dugva, hisz nem a méret a lényeg
blablabla
Az a baj kérdező, hogy te és a hozzad hasonlóak feltesznek egy kérdést és azt várják, hogy igazolják, hogy márpedig a 20 centis is kevés, kell a 30+os lof@sz.
Pedig lehet számodra röhejes de nem a méret a lényege és egyik nő sem jár vonalzóval, hogy márpedig megvan a 20+ centi.
Nyilván van különbség, de akármilyen hihetetlen, a méret sokadlagos tényező, főleg hogyha megérted, hogy nem minden nő ugyanarra vágyik.
Ajánlom az alábbi videót, elég lényegretörő:
Tényleg nem értem ezt az oldalt hogy kik írnak ide. Én ugyan már lassan 40 vagyok, de soha nem mértem meg senkijét, nem amiatt voltam vele.
Volt amelyik után alig tudtam ülni, az kétség kívül látványos volt, de annál kellemetlenebb. Sőt egyszer olyan is volt, ami sehogyan se ment be, az lehetett 20+. Az olyannal meg mit kezdjek?
De volt mar olyan is ami állva elfért a tenyeremben, keresztbe! Attól kicsit megijedtem hogy nem fogom érezni, de végül még élveztem is.
Ha megnézek egy mérőszalagot, és összehasonlitom hogy ahhoz képest mekkorák voltak, akkor azt mondom nekem a legjobb a 12-14 cm. Azt már jól lehet érezni, és lehet vele durvulni, nem fog fájdalmat okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!