Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mekkora a tökéletes méret?
Figyelt kérdés
A "nem fontos", "amelyik a normálisabb, blablabla...hoz tartozik"(ettől hányok), egyéb kamus baromságok nem érdekelnek, csak az ŐSZINTE NŐI VÁLASZ!
Anonim oldal, felesleges hazudni.
2023. ápr. 30. 11:56
11/34 anonim válasza:
Hogy lehetne elérni az adminoknál, hogy a fartokméretre vonatkozó kérdéseket automatikusan töröljék? Kb. egymillió ilyen kérdés van az oldalon, és elvileg az oldal szabályzata szerint csak olyan kérdést lehet feltenni, amit korábban még nem tettek fel.
13/34 anonim válasza:
Ennyi infantilis kisgyereket, aki állandóan csak a méregetéssel van elfoglalva más oldalon azért nem lehet találni.
14/34 A kérdező kommentje:
Az csak vicc volt, mert jelen időben írtad...
Hol írtam 20cm feletti méretről? Beszélj nőkkel a szexről. Meg fogsz lepődni.
Pont ezért fontos, mert teljesen más érzés.
2023. ápr. 30. 12:57
15/34 A kérdező kommentje:
Az a méret nagyon maximum a nők 5%-ának jó. A többi max beéri vele.
2023. ápr. 30. 13:03
16/34 anonim válasza:
Talán nő vagy, hogy ennyire tudod, hogy milyen érzés, ha ilyen vagy olyan farok van benned? Esetleg meleg?
17/34 anonim válasza:
De, vannak különbségek, pl rohadtul nem mindegy, hogy 12 vagy 22 cm. Az ideális nálam egy tartomány, pontosabban 15 felett, de 20 alatt. Ezen belül élvezetes, tökmindegy, hogy hol helyezkedik el. Kisebb ne legyen, mert az kevés, nagyobb meg sok. Én konkrétan a 17/5re szavaztam, párom hasonló kaliber, pont jó.
19/34 A kérdező kommentje:
Egyik sem, hanem beszéltem nőkkel + néztem kutatásokat.
Ahogy a nők 99%-ának.
2023. ápr. 30. 15:00
20/34 anonim válasza:
Aztán minek nézel kutatásokat?Attól nem nő meg a pöcsöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!