Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagy van es tudod is hasznalni akkor jo. Ha nem akkor ocsem elashatod magad.
Egy 16 eves 22 cm farku gyerek tobbet tud akkor nalad

A reakciók hasonlóak mikor felteszed a nőknek azt a kérdést, hogy a nőknek mennyire számít, hogy a pasinak van e pénze.
A többség azt fogja írni, hogy nem mert a nőknek az érzelem a fontos. Valamilyen véletlen folytán sok nőnél csak akkor van érzelem, ha van pénz is..
Mindig a pénz felé húznak, a fedő szöveg a biztonság.
Holott csak be kéne vallani, hogy könnyű életet akar magának és ezért jó helyre akarja tenni a seggét.

Nem így van, a pénz érdekli őket a farok méret nem.

farokméretemtől függetlenül.. én jó vagyok a nyalásban. sosem panaszkodtak :)2x elélveznek mielőtt másra kerül sor, az egyik exem egyszer 4szer is elment a nyelvemtől, de utána azt mondta itt elég, mára több nem jut a mókából.
nem csak a farok számít!

25- ös szerintem èrdekli őket a farok mèret, de csak a kìvàncsisàg szintjèn.
A pènz ès hogy azt halljàk amit hallani akarnak szinte a leg fontosabb. Puncival ès kinèzettel akarnak mindent elèrni. A belsőjükön nem dolgoznak vagy, ha dolgoznak nem jò az iràny.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!