Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy szerszám az igazi, ugye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szerszám az igazi, ugye lányok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 29. 11:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem.abszolút nem az számit mekkora.hanem az hogy kitudjon elégíteni.nem tudom az mire jo ha dugás után szétreped vagy nem tud leülni.ezt a mániát soha se értettem.én voltam nagy farkuval kis farkuval.ugyanolyan jó volt.
2023. aug. 29. 22:12
 22/27 anonim ***** válasza:

Ha nagy van es tudod is hasznalni akkor jo. Ha nem akkor ocsem elashatod magad.

Egy 16 eves 22 cm farku gyerek tobbet tud akkor nalad

2023. aug. 31. 00:35
 23/27 anonim ***** válasza:
csikló izgatás > farokméret.
2023. aug. 31. 14:10
 24/27 anonim ***** válasza:

A reakciók hasonlóak mikor felteszed a nőknek azt a kérdést, hogy a nőknek mennyire számít, hogy a pasinak van e pénze.

A többség azt fogja írni, hogy nem mert a nőknek az érzelem a fontos. Valamilyen véletlen folytán sok nőnél csak akkor van érzelem, ha van pénz is..

Mindig a pénz felé húznak, a fedő szöveg a biztonság.

Holott csak be kéne vallani, hogy könnyű életet akar magának és ezért jó helyre akarja tenni a seggét.

2023. aug. 31. 14:23
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem így van, a pénz érdekli őket a farok méret nem.

2023. aug. 31. 15:04
 26/27 anonim ***** válasza:

farokméretemtől függetlenül.. én jó vagyok a nyalásban. sosem panaszkodtak :)2x elélveznek mielőtt másra kerül sor, az egyik exem egyszer 4szer is elment a nyelvemtől, de utána azt mondta itt elég, mára több nem jut a mókából.

nem csak a farok számít!

2023. aug. 31. 16:33
 27/27 anonim ***** válasza:

25- ös szerintem èrdekli őket a farok mèret, de csak a kìvàncsisàg szintjèn.

A pènz ès hogy azt halljàk amit hallani akarnak szinte a leg fontosabb. Puncival ès kinèzettel akarnak mindent elèrni. A belsőjükön nem dolgoznak vagy, ha dolgoznak nem jò az iràny.

2023. szept. 1. 08:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!