Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a szex egy nèger,fèlvèr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szex egy nèger,fèlvèr, arab vagy àsziai nővel?

Figyelt kérdés

Sràcok ìrjàtok le a tapasztalataitokat,ha volt.

Màs volt mint egy fehèr nővel vagy nem volt semmi különbsèg csak a kinèzet?

#nő #arab #Àzsiai nő
2023. aug. 29. 11:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Ez olyan kérdés mint hogy: milyen a szex a barna hajú nővel vs szőke hajú nővel?
2023. aug. 29. 11:45
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Osztom az #1-es véleményét. Nem a származástól, nációtól, bőrszíntől függ ki milyen az ágyban! A kinézet a különbség, de az ágybeli teljesítmény erősen szóródik.
2023. aug. 29. 11:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Csak a pöszék jöhetnek számitásba.
2023. aug. 29. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

A négyből kettővel, néger és ázsiai hölggyel volt szerencsém.

A fekete lány nagyon tüzes volt és meglepően szűk. Piciny fehér kukicám kitöltötte és fájt neki ha tövig döftem. Teste utána gyönyörűen nézett ki lespriccelve!

A japán hölgy viszont probléma nélkül lovagolta dákómat. Nagyon kedvelte és simogatta szőrös mellkasomat és ilyen hülye magas hangon nyöszörgött és sikoltozott amit időbe tellett megszokni.

2023. aug. 29. 13:11
 5/14 A kérdező kommentje:

Csak a 4-es fogta fel a kérdést.

A tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy kivel voltál és milyen volt.

Ha nincs tapasztalatod akkor ne írj.

2023. aug. 29. 14:38
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
#5 ez nem általános a vélemény, nem objektív. Így lehetett volna fordítva is hogy a fekete nő sikongat hülyén és a ázsiai pedig szűk.
2023. aug. 29. 15:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem, de én az emberek tapasztalataira vagyok kíváncsi.
2023. aug. 29. 15:10
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Kelet-európai nők, jobbak, szebbek, nincs párjuk szex terén.
2023. aug. 29. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
#5 tapasztalatból írtam, volt amelyik jó volt, volt amelyik meg teljesen átlagos.
2023. aug. 29. 17:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Voltam 2 kínaival. Az egyik mainland kínai volt. Szőrös lent, de kb térdig lóg, teljesen más higiéniailag. Másik kínai félvér, itt nőtt fel, semmi köze tulajdonképpen Kínához. Sokkal kulturáltabb, okosabb és jobb is volt vele ágyban, mert higiéniailag jobb.

Voltam 1 itt tanuló Tunéziaival. Hatalmas csöcsök, dzsunga drótkefe szőrös pina, (a kínainak legalább olyan volt mint a selyem) és deszka az ágyban, csak feküdt alattam, pedig ő kezdeményezte a csókot meg szexet.

Fél vagy negyed cigány származású magyar lány, hónapokig kavartunk, oltári jó volt a szex, marha jól szopott, szűk pina, sportos feszes test, és mindenféle bdsm.

Voltam sok nővel még, de európai nemzetekből, úgyhogy etnikumokról ennyit tudok nyilatkozni

2023. aug. 30. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!