Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt már tudjuk, hogy a nők "utálják" a farok képeket de vajon valójában milyen kép szexi egy nő számára?
Figyelt kérdés
(itteni tapasztalatok szerint csak reménykedem, hogy nő is válaszol a kérdésre :D ) (ez nem tanács kérés ez egy szimpla "vajon mi lehet" kérdés)2023. aug. 28. 13:30
1/14 anonim válasza:
Félmeztelen szálkás test kép
Legalábbis én rengeteg lánytól kaptam már nudeot online társkeresőről, úgy hogy általában én küldtem először, és olyankor rögtön küldtek ők is. Tehát feltételezem nem hányták el magukat tőle:D
22F
2/14 anonim válasza:
Sejtelmes képek, főleg a felsőtestről. Egy izmos, eres kéz nagyon szexi. Vagy amikor a V vonal látszik a pasinak. Vagy egy széles váll/hát
Előnyös, ha mindez valami félhomályban/megfelelő világítással készül
3/14 anonim válasza:
#2 Fekete-fehér sejtelmesen megvilágított eres merev farok kétlem hogy nem izgató :D
4/14 anonim válasza:
Mondjuk mikor a Pasinak látszik a V-je lágyék felé
Na az szexi
Meg mikor szép szeme és szája van egy pasinak
5/14 anonim válasza:
Félmeztelen kép találó, bár nekem jobban bejön a "nagy" felsőtest, mint a leszálkásított. Ing+nyakkendő is jó.
6/14 anonim válasza:
3as hát pont nem izgató
Inkább az a bizonyos V
8/14 anonim válasza:
Van nő aki vizuális típus és akit izgatnak a farokképek, pl én.
9/14 anonim válasza:
Egy olyan kép, ami nem meztelen meg nem konkrétan az illető farka van befotózva, hanem mondjuk félmeztelen, alsógatyás kép. De le merném fogadni, hogy ez is csak akkor érdekli a nőket (én is nő vagyok), ha vagy a barátjukról van szó, vagy egy olyan pasiról, aki tetszik nekik, nem random férfiakról.
10/14 anonim válasza:
Nekem is afélmeztelen.Felül pulcsi alul semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!