Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem mindkét nemhez szól. Kortól függetlenül! Ti milyen előjátékot szeretek a legjobban?
Mit szerettek a legjobban, hogyan kényeztessen a párotok, mik a vágyaid?
Mi az amire vágysz, de nem kapod meg? Jöhetnek az alap dolgoktól a leg extrémebbig minden, hogyan teszitek színesebbé a sexuális életeteket?
Kit mi indít be? Hely, szituáció, alkalom.
Ötleteket keresek.
Nemet és kórt is írjatok!
Nekem ölelkezés, csók, simogatás kell szexben. Ha recskàzok, magamat simogatom előjátèk gyanánt, plusz mellbimbóm izgatom.
20f meleg
#6: Jaj de baromi okos vagy. Se. Biztos jobban tudod, én miket mondom a partnereimnek és miket nem.
És az előjátéknek nem az a célja, hogy nedves legyen a pina, hogy be tudd tenni. Ha nem vagy képes ennél tovább jutni, szar élmény lehet a szex veled🤡
#8: igen, ugyanezt tapasztalom. Képtelenek felfogni, hogy az orgazmus jó, de nekem nem az a célom és magát a szexet és az előjátékot is élvezem. Sőt, az a lényeg. Nem tudom mi van a pasikkal, de elkesírő a szexuális kultúrája a többségnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!