Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy huszon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy huszon éves csajok 40 feletti jó egzisztenciával rendelkező nem független pasikra startolnak rá?

Figyelt kérdés
Bele akarják tenni a seggüket a tutiba? Tényleg ennyire lusták, hogy nem együtt akarják elérni a párjukkal amit az életben el lehet hanem már minden készen "várja" őket?
2023. jún. 5. 09:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Én pl nem keresem az ilyen pasikat, ők szoktak engem betalálni..
2023. jún. 5. 09:22
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem lustaság, hanem racionalitás. Az igazán gazdagokat évtizedeken át tartó robotolással sem lehetne utolérni. Abban még tönkre is menne az ember egészségileg.
2023. jún. 5. 09:23
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

Én mindig ilyenekkel kezdek, de nem azért, hogy elvegyem őket a feleségüktől.

Szimplán nem akarok komoly kapcsolatot, a nős pasikkal nincsenek bonyodalmak, és általában jobb velük a szex is.

2023. jún. 5. 09:32
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Jó egzisztenciával rendelkező, magányos 40-es férfi előtt sorban állnak az ilyen csajok.
2023. jún. 5. 09:48
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
4# ja, csak előttem nem...🤔
2023. jún. 5. 10:29
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
nem túlságosan. amennyire látom, a nagy többség a saját korosztályával, vagy maximum néhány évvel idősebbel jön össze. aki nem, azok közt elég sok a nem túl vonzó lány, aki örül, hogy legalább egy kopaszodó pocakosodó 40-es összejön vele (akinek amúgy nincs más igénye mint hogy a nő fiatal legyen és szüljön neki). aki ez sem, annak egy része sima golddigger és a pénzed, lakásod, kocsid érdekli. és a maradék az, amelyik őszintén a nála jóval idősebbekre bukik.
2023. jún. 5. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
36%

Ja, azt elfelejtettem, hogy azt a jó egzisztenciát meg is kell mutatni a csajoknak, na, akkor majd jönnek.

2023. jún. 5. 11:24
 8/16 anonim ***** válasza:
#6: ez nm igaz.
2023. jún. 5. 11:36
 9/16 A kérdező kommentje:
3-as. Most is van ilyen kapcsolatod?
2023. jún. 5. 11:39
 10/16 A kérdező kommentje:
1-es. Mit csinálsz velük? Lekoptatod?
2023. jún. 5. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!