Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavarna, ha a fiú, akivel intim kapcsolatba kerültök van egy elég durva szexuális problémája, amit nem tud egyedül leküzdeni?
Figyelt kérdés
A szexuális probléma, amivel küzdök olyan jellegű, hogy már jó pár éve nem tudtam megoldani és több lánnyal való együttlétnél is megtörtént. Egyszerűen nem vagyok képes kontrollálni a szexualitással járó izgalmat, olyan szinten ráparázok, hogy miközben csókolózunk a lánnyal sem vagyok képes megfeledkezni róla és emiatt nem merek kezdeményezni. Egyértelműen pszichés eredetű a probléma, de amint a partneremmel odáig jutunk, hogy csókolózás közben miközben az ágyban fekszünk ésrám ül még ruhában, tehát az aktus közelében sem vagyunk, szinte minden közvetlen érintés vagy stimuláció nélkül megtörténik a magömlés. És annyira kínosan érzem magam ettől, hogy azonnal elmegy a kedvem az élettől is, és már több lánnyal is ezért szakadt meg a kapcsolatom, mert nem voltam képes a szex közelébe sem jutni. Bárkinek, akinek van valami tapasztalata, hogyan lehet ezt leküzdeni, vagy pedig bárminemű tanácsa, várom a válaszokat, mert egyre kétségbeejtőbb ez a helyzet. És sajnos nem tudom megengedni magamnak, hogy szexuál pszichológushoz járjak ezzel. Köszönöm szépen (22F)2023. aug. 27. 23:54
11/14 anonim válasza:
10, te nagyon ostoba vagy. A terapeutákat ti incelek SOHA nem fogjátok megdugni!
Esetleg akkor van némi remény ha nem páciens-fölérendelt viszonyban ismerkedtek össze. Amúgy etikai okok miatt SE vallalná be ezt egy női pszichológus sem. Arról nem beszélve hogy beteg maradékra senki nem vágyik
12/14 anonim válasza:
Nem lennék együtt mentálisan sérült emberrel, ugyanis NEM az én dolgom megoldani a baját ;)
13/14 anonim válasza:
11 es. Mondhatod hogy ostoba vagyok de amit irtam tortent már meg egy ket emberrel elhiheted
14/14 anonim válasza:
Növessz agyat! Nekem is sikerült extrém korai magömlést egyedül leküzdenem, neked is menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!