Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi ideig szoktatok egyedül lenni? Közben szoktak lenni kalandjaid vagy csakis kapcsolatban?
Szoktunk?:D nem tudtam, hogy ki lehet számítani hogy hány hónap múlva találok párkapcsolatot:D
Volt hogy csak pár hónapig voltam egyedül, volt hogy 3 évig. Volt mikor volt szexpartnerem közben, de pl most is már egy éve nem szexeltem. Teljesen változó és még a kor se mindegy, mert régen jobban akartam szexkapcsolatokat, most meg már sokkal válogatósabb vagyok ilyen téren is. Emiatt se találtam már egy ideje partnert. Mert alapvetően nem csak párkapcsolatban szexelek. Kapcsolatot én nem is találok fél évente, mint egyesek. Évekig egyedül vagyok. Akkor meg már csak kéna néha szexelni is.
Nem gáz ha egy férfi nem szexel sokáig, amúgy sem az én dolgom. Mindneki csinálja azt, amit jónak lát.
"Mindenki csinálja azt, amit jónak lát."
Ez.
Nem kell kényszeresen kapcsolatot keresni, mert a társadalom ezt kívánja. Egyedül sem kell maradni direkt egy kapcsolat lezárása után. Ez mindenkinek a magánügye, a saját ítélőképességére van bízva.
Én 18 vagyok, és el árulom, még nem volt kapcsolatom sem, ez által szex sem volt még. Mai napig ugy tartom, hogy szerintem az hülye, aki ezt gáznak tartja.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!