Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Bejönnek nektek a munkás férfiak?
Nem a lepusztult, öreg, alkesz típusra gondolok.
Hanem a sportos, helyes pasikra.
Pl favágó, autószerelő,fűnyírás közben. mocskos ruhában,félmeztelenül.
#20 primitívek? ahhoz se kell több tanulás, mint a másik 2 melóhoz amit írtál, és csak mert valaki tanult, az még nem egyenlő az intelligenciával. 2020 ban volt egy világ színtű teszt, és a legtanultabbak voltak a legbutábbak, kiderült hogy önálló gondolatra nem képesek, pedig olyan bénán hazudtak nekünk.
pont mikor az útépítést csináltuk, akkor a fákat is mi vágtuk néha. szóval ugyan azok csinálták:)) látod ezt már elhiszem hogy csaj írta, pont így állnak a fizikai munkásokhoz a nők. a 18-as jól írta ha filmben látják mikor Amerika kapitány széttépi a kezével az izgató nekik. mert tudja jól hogy ő egy sztár. de ha a valóságban látja akinek tényleg ez a munkája. akkor a 20 válaszé érvényes, és annak is az első fele. voltam még kőműves villanyszerelő útépítő "favágó" és még volt pár fizikai munkám, és az akkori nők egyike se lett nedves, inkább úgy kiszáradtak mint a sivatag. 190 cm 70-90 kg voltam mindig szálkás vagy éppen izmos. de nem csak rajtam néztek át amikor dolgoztunk hanem a kollégáimon is.
#22: a kulcs itt az lenne, hogy az illető munkás jól néz ki valamennyire. Ha egy fogatlan pocakos szőrös fenék kilógatós 40es pasast látnak izzadni, azon valóban átnéznek
Valamint valakire ránézel és meg tudod mondani, hogy nem egy általános iskolát se végzett primitív alak. A legtöbb munkás nem vonzó, de vannak, akik nem azért lettek azok, mert 3 db agysejtje nincsen és másra nem való, hanem értelmesek és igényes munkát is végeznek
Ez a különbség;)
#22-es, èn az átlag útèpìtő munkásra mondtam ezt, akiknek kb. a 90%-a nem idèn barnult le. De pl. az èpìtkezèseken dolgozó "fütyülős" munkások sem a szìvem csücskei, nyilván a többi nőnek sem.
Én is fizikai munkát vègzek nőkènt, ìgy nyilván semmi gondom nincs azzal, ha a fèrfi is. De primitìvek ne legyenek.
Mindig fütyülnek, ha meglátnak egy nőt, aki nem száz éves és 100 kg :D
Sokszor kiabálnak is...
Azért vannak különbségek. A félmeztelen, építőiparban dolgozó, egyébként 4 általánossal rendelkező Rikárdót nyilván nem nézem meg.
Ellenben a munkahelyem mellett lévő autófényező műhelyben van egy pasi, akivel szívesen eljátszadoznék párszor. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!