Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!Bejönnek nektek a munkás férfiak?
Nem a lepusztult, öreg, alkesz típusra gondolok.
Hanem a sportos, helyes pasikra.
Pl favágó, autószerelő,fűnyírás közben. mocskos ruhában,félmeztelenül.
Imádom
Partnerem műhelyben szerel autókat illetve nehéz gépeket
Volt h csupa retek volt még olaj szagú
Alig vártam hogy le szedjem rólla a gatyát
Gerjedek a munka szagára
Az olaj és a benzin szagot imádom egy pasin
29N
Múltkor fát vágtak ki nálunk.
Fiatal srácok voltak, nagyon meleg volt és a kerti locsolóval lelocsolták egymást:)
Hmmm
Pizzát miért nem rendeltél nekik
Hoztak kosarat magukkal, van kinti bútor, ott ettek.
Naná:D
Legutóbb klímát jött szerelni 2 pasi. Hát hogy mondjam... szépen leültem és figyeltem a 'munkálatokat':D
Exem autószerelő volt, imádtam nézni, ahogy dolgozik, nagyon begerjedtem rá. De tetszett az is, mikor mocskosan, izzadtan jött haza munka után. 2-es válasza, mintha én írtam volna
Van egy külföldi favágó pasi tiktokon, aki csak ilyen videókat csinál. Elképesztő nézettsége van és amiket kommentelnek a hölgyek...arcpirító:D
Nálunk 3 pasi volt a favágásnál, a fa tetjére csak az egyik ment fel, a másik kettő lent aprított.
Olyan jól nézett ki, ahogy remeg a fűrész a kezében:)
Aztán, mivel fenyőfa volt, gyantásak lettek, főleg amelyik a fán volt, így meglátták a kerti slagot és a famászó levette a felsőjét, a másik kettő meg locsokta, közben nevettek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!