Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogyatékkal élő emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyatékkal élő emberek szexualitása sem egészséges?

Figyelt kérdés

Nyilván nem az értelmi fogyatékosokról szól a kérdés.

Jelentős különbségek lehetnek nemek szerint is?

2023. aug. 24. 12:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
77%

Kicsit fura,buta a kérdésed már bocs,mert abból indulsz ki, hogy akik betegek, nem 'tudnak' szexelni.

Pedig tudnak és ugyanúgy az életük része,ugyan úgy lehet vad, extrém is,mint átlagos egy beteg szexualitása.

Igaz nekem ez nincs meg,pasiként sosem tudtam és tudok szexkspcsolatot létesíteni közel 40hez. És nem azért mert nem tudok szexelni, nincs mivel, hanem mert talán a problémán miatt nem voltam eddig vonzó senkinek.

De ez egészséges emberek között is gyakori.

2023. aug. 24. 13:55
 22/39 A kérdező kommentje:

Nem néztem be a kategóriát. Hogy mit akarok megtudni, az kiderül világosan a kérdéskiírásból.

Aki személyesen érintett, vagy közeli hozzátartozója fogyatékkal él, ők nyilván felháborodnak hogy én 'A' állapot 'B' tulajdonság között vizsgálok összefüggést. Semmi baj, ez érthető, a neve kognitív torzítás. Vagy ahogy a régi öregek mondták: minden tehén a saját borját nyalja

2023. aug. 24. 13:56
 23/39 anonim ***** válasza:
90%

#22 a te bajod az kérdező, hogy kisebbségi komplexusod van, amit a fogyatékkal élőkön akarsz levezetni. Vagy ahogy a "régi öregek" mondják: fiam, jó nagy balf*sz vagy.

Amúgy nőként ezek alapján előbb szexelnék az ide kommentelő vak pasival mint veled.

2023. aug. 24. 14:45
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

22, értjük, hogy vizsgálod az összefüggést, a probléma csak az, hogy nem vagy hajlandó elfogadni azt az eredményt amit találtál: nincs összefüggés a kettő között.

Ha csak bizonyos eredményt vagy hajlandó elfogadni, felmerül a kérdés, hogy vajon te tényleg vizsgálod-e a témát, vagy csak önmegerősítésre vágysz.

2023. aug. 24. 15:00
 25/39 A kérdező kommentje:

"nőként ezek alapján előbb szexelnék az ide kommentelő vak pasival"

-Persze, mert szégyelled a tested és/vagy arcod pucéran. De ezen lehet változtatni 😉

2023. aug. 24. 15:00
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem itt egyedül te élsz fogyatékkal...
2023. aug. 24. 15:12
 27/39 A kérdező kommentje:
🤦🤦 15:12-es, na most bújik ki a szeg a zsákból, hogy valójában ki az aki lenézi őket...
2023. aug. 24. 15:32
 28/39 anonim ***** válasza:
90%

Blöblöblö:D

Egyébként nem ártana valamivel alátámasztani a hipotézisedet, miszerint a fogyatékkal élők kevésbé képesek szexelni. Mert az, hogy azért, mert fogyatékosok, nem érv, ennél konkrétabb kell.

Illetve jó lenne meghatároznod a célcsoportot is, hogy kit/mit tekintesz hiteles információforrásnak. Azt értjük, hogy a fogyatékosokat és a fogyatékos párral élőket nem. De akkor kiket?

Ezek nem ártanak egy kutatáshoz.

2023. aug. 24. 16:05
 29/39 anonim ***** válasza:
93%
Nekem amúgy titkos vágyam, hogy kipróbáljam pl egy mozgáskorlázott lánnyal, persze csak óvatosan és a partner igényeire figyelve.
2023. aug. 24. 16:20
 30/39 anonim ***** válasza:
87%

29,

Tipp egy mozgássérülttől (aki mellesleg lány): Ne ezért szedd fel a csajt hanem a személyiségéért kérlek.

2023. aug. 24. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!