Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogyatékkal élő emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyatékkal élő emberek szexualitása sem egészséges?

Figyelt kérdés

Nyilván nem az értelmi fogyatékosokról szól a kérdés.

Jelentős különbségek lehetnek nemek szerint is?

2023. aug. 24. 12:50
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne az. Nekik is jár az öröm.

Perverz de van akit izgat a testi fogyatékkal nő vagy pasi.

2023. aug. 24. 12:53
 2/39 A kérdező kommentje:

Miért ne lenne?

Mert ők fogyatékkal élnek. Vannak dolgok amikre képtelenek, és ez frusztrálhatja őket + az össztársadalmi sajnálat miatt belehelyezkednek a "fogyatékkal élők" helyzetébe és a szüleik is annyira agyonbabusgatják őket hogy soha nem tudnak felnőni

2023. aug. 24. 12:58
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetséges de jár nekik is
2023. aug. 24. 13:01
 4/39 A kérdező kommentje:
Mi? Ez valami incel duma lehetett csupán részedről. Mi az, hogy jár?! Nem gyerekek, ez senkinek nem jár. Ki kell érdemelni egy másik embernék (vagy ki kell fizetni az árát) .
2023. aug. 24. 13:06
 5/39 anonim ***** válasza:
89%

Te mi a fszról beszélsz?

Vak vagyok, annyiszor szexelek a feleségemmel ahányszor akarok (meg persze ha ő is akarja... vagy legalább nincs ellenére:D)

Konkrétan mire ogndoltál ezzel a kérdéssel?

"Mert ők fogyatékkal élnek, vannak dolgok amikre képtelenek"

namost... ha egy ember vak, siket, néma, mozgássérült... de a fogyatéka nem érinti a szexuális potenciálját, azaz áll a pöcörő, képes orgazmusra, van nyelve... akkor mégis mi köze van a fogyatéknak a szexuáli sképességeihez?

2023. aug. 24. 13:06
 6/39 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, elmehetsz a bús... Én születésemtől fogva vak vagyok, és volt tartós párkapcsolatom, és volt, hogy én szedtem fel csajt, volt, hogy engem szedtek fel.. Amit nem tudok megtenni, az a szemkontaktus.. Mi a bajod "velünk?" Nem jut punci neked és azt gondolod mi vagyunk az okai? Szöveg és kisugárzás kell, és nem itt verni a tamtamot névtelenül.. Igen, volt olyan nő, aki zavarban volt, hogy nem tudok a szemébe nézni, de mikor már egy órája Garcia Marquezről, vagy Tóth Árpádról beszéltünk, " elege lett", és letámadott, pedig én már beletörődtem, hogy akkor már szex nem lesz.. Szedd már össze magad!
2023. aug. 24. 13:10
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

4 te beképzelt Adonisz.

A jár az azt jelenti te IQ zérò hogy ugyanannyi joguk van mint neked az hogy jár ebbe kötsz bele.

Nekik is jár a sport vagy fizessenek érte

Nekik is jár a strand vagy tiltsák ki őket.

2023. aug. 24. 13:11
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
De, nagyon is az, ha képes az orgazmusra és kitudja elégíteni a másik felet akkor pedig miért vennéd el tőle ezt az örömöt mégis, csak azért, mert mozgássérült pl.
2023. aug. 24. 13:12
 9/39 A kérdező kommentje:

5-ös, majd ha elveszted a szüzességedet és lesz tapasztalatod hüvelyi orgazmus téren is (okozni vagy átélni ez mindegy is), akkor majd rájössz magad a válaszokra.

Annyit elmondok előre, hogy a jó szexhez nem elég ha áll valakinek vagy képes nyalni/szopni.

2023. aug. 24. 13:12
 10/39 A kérdező kommentje:

Gyerekek, én senkitől nem akarok elvenni semmit! De járni nem jár semmi, esetleg a szociális ellátások és amit a jogszabályok rögzítenek. A szex nem alanyi jogon járó dolog. Ahhoz hogy, valaki szexeljen veled, ahhoz tenned kell. Erre gondoltam.

7-es, szintaktikailag, szemantikailag értelmetlenek a mondataid. Ne fröcsögj!

2023. aug. 24. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!