Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyatékkal élő emberek szexualitása sem egészséges?
Nyilván nem az értelmi fogyatékosokról szól a kérdés.
Jelentős különbségek lehetnek nemek szerint is?
Miért ne lenne az. Nekik is jár az öröm.
Perverz de van akit izgat a testi fogyatékkal nő vagy pasi.
Miért ne lenne?
Mert ők fogyatékkal élnek. Vannak dolgok amikre képtelenek, és ez frusztrálhatja őket + az össztársadalmi sajnálat miatt belehelyezkednek a "fogyatékkal élők" helyzetébe és a szüleik is annyira agyonbabusgatják őket hogy soha nem tudnak felnőni
Te mi a fszról beszélsz?
Vak vagyok, annyiszor szexelek a feleségemmel ahányszor akarok (meg persze ha ő is akarja... vagy legalább nincs ellenére:D)
Konkrétan mire ogndoltál ezzel a kérdéssel?
"Mert ők fogyatékkal élnek, vannak dolgok amikre képtelenek"
namost... ha egy ember vak, siket, néma, mozgássérült... de a fogyatéka nem érinti a szexuális potenciálját, azaz áll a pöcörő, képes orgazmusra, van nyelve... akkor mégis mi köze van a fogyatéknak a szexuáli sképességeihez?
4 te beképzelt Adonisz.
A jár az azt jelenti te IQ zérò hogy ugyanannyi joguk van mint neked az hogy jár ebbe kötsz bele.
Nekik is jár a sport vagy fizessenek érte
Nekik is jár a strand vagy tiltsák ki őket.
5-ös, majd ha elveszted a szüzességedet és lesz tapasztalatod hüvelyi orgazmus téren is (okozni vagy átélni ez mindegy is), akkor majd rájössz magad a válaszokra.
Annyit elmondok előre, hogy a jó szexhez nem elég ha áll valakinek vagy képes nyalni/szopni.
Gyerekek, én senkitől nem akarok elvenni semmit! De járni nem jár semmi, esetleg a szociális ellátások és amit a jogszabályok rögzítenek. A szex nem alanyi jogon járó dolog. Ahhoz hogy, valaki szexeljen veled, ahhoz tenned kell. Erre gondoltam.
7-es, szintaktikailag, szemantikailag értelmetlenek a mondataid. Ne fröcsögj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!