Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogyatékkal élő emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogyatékkal élő emberek szexualitása sem egészséges?

Figyelt kérdés

Nyilván nem az értelmi fogyatékosokról szól a kérdés.

Jelentős különbségek lehetnek nemek szerint is?

2023. aug. 24. 12:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

9, aham, tehát hazugozzunk és személyeskedjünk:D

Hát bocs. Ha nem hiszed, hát ne hidd, csak akkor tudnám minek kérdezel meg másokat.

De ha a fogyatékkal élők véleménye nem számít a kérdésben... kié számít?

2023. aug. 24. 13:16
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
10, igen, de attól még, hogy valaki vak vagy siket vagy egyéb, miért ne tudna tenni az ügy érdekében?
2023. aug. 24. 13:17
 13/39 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező te beképzelt előitéletes barom
2023. aug. 24. 13:18
 14/39 A kérdező kommentje:

11 bevallom az elejét nem olvastam annak amit írtál (feleség), csak már a nekem szegezett kérdéseket láttam.

Szóval huvely

2023. aug. 24. 13:26
 15/39 A kérdező kommentje:
Szóval hüvely
 16/39 A kérdező kommentje:
Hüvelyi orgazmust ismered? Csinálsz neki olyat, vagy felsülsz mint egy kiskamasz idő előtt ?
 17/39 anonim ***** válasza:
Volt dolgom súlyosan halláskárosult sráccal és semmiben nem volt rosszabb az ágyban mint akárki más. Egyik barátnőm pedig egy vak sráccal járt, egész sokáig és nem hallottam hogy gondja lett volna a szexuálással.
2023. aug. 24. 13:30
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te most tulajdonképpen mit akarsz?

Megtudni láthatóan semmit.

Kötekedni..... jjjja, valószínűleg igen:D

Miért bszogatod a fogyatékkal élőket? Mi bajod van velünk? Miért hordasz össze-vissza mindenféle fura dolgot rólunk?

Azt tudom elképzelni, hogy esetleg valami kőkemény frusztráció dolgozik benned amit most megpróbálsz rávetíteni egy látszólag szerencsételenb csoportra.

De sajnos el kell keserítselek: a fogyatékkal élőknek éppúgy van szexuális élete, ahogy a nem fogyatékkal élőknek. Nyilvánvalóan meg kell küzdeniük bizonyos akadályokkal, de igazából ez áll a nem fogyatékosokra is. Inkább vagoyk vak, mint pl ronda:D

És a hüvelyi orgazmus amúgy hogy jön a vaksághoz? Vagy netán azt merészeled állítani, hogy a nem fogyatékkal élő férfiak simán produkálnak hüvelyi orgazmust a nőknek?

2023. aug. 24. 13:33
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
18. Amúgy szerintem kérdező benézte a kategóriát és eredetileg a politikába indult csak itt kötött ki :D
2023. aug. 24. 13:40
 20/39 anonim ***** válasza:
25%
19, miért, a politikában ennek milyen realitása lenne? Megint mondott valaki valami blődséget és most erre gerjednek az ottani provokátorok?
2023. aug. 24. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!