Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne indokolt romáknál alacsonyabbra tenni a beleegyezési korhatárt? Jóval korábban érnek a roma lányok.
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 17:46
21/31 anonim válasza:
Igen, az pedofil. Ellene fel kell lépni. 14-16 éves !érett! lánnyal már lehessen szexelni… A kettő nagyon nem ugyan az.
22/31 anonim válasza:
12 évesen azt sem tudtam, hogy mi az a szex, hogyan lesz pontosan a gyerek... 14 évesen sem sokkal többet.
Én egyre növekvő rendszert vezetnék be a KORKÜLÖNBSÉGRE. 12 éves csinálhassa mondjuk 14 évessel, 13 éves 16 évessel, 14:18, 15:20, 16:22, 17, 25, 18 éves kortól meg szabadon. Nem egzakt számok, csak hozzávetőleges, de nagyon kellene ilyen rendszer.
23/31 anonim válasza:
23: Na ez aztán az életképes. Az hogy te 14 évesen még nem tudtad az nem azt jelenti hogy más se. Én pl tisztában voltam már akkor is a dolgokkal. Na bumm. Akkor ide most nekem a 40-es milfet, had termékenyítsem meg.
24/31 anonim válasza:
24: mindenki magából indul ki, na. Viszont erre nem lehet alapozni. Tegnap ugyanitt egy 16 éves (vagy magát annak kiadó) kérdezte, hogy önkielégítéstől lehet-e terhes. A magyar szexuális felvilágosítás katasztrofális állapotban, és ha a törvényt túlságosan lazítjuk, nagyon rossz következményei lehetnek. Elég, ha a belegyezési korhatár feletti gyerekek 5%-a nincs tisztában azzal, hogyan működik a szex vagy hogyan kell helyesen védekezni.
25/31 A kérdező kommentje:
23:
Nagyon súlyos age-izmust sugároznak a szavaid. Miért jelentene nagyobb veszélyt egy 17 éves lányra egy felelős 35 éves férfi egy 20 éves drogos hülyegyereknél?
2023. aug. 23. 20:37
26/31 anonim válasza:
Az én szavaim sugároznak ageizmust amikor drogos hülyegyereknek nevezed a 20 évest??
27/31 anonim válasza:
Egyébként hogy válaszoljak, mondtam, hogy nem kell nagyon komolyan venni a számokat, ha pszichológusok, orvosok, stb. azt tanácsolnák a kormánynak, hogy már 17 éves kortól is elengedhető a korhatár, meg lehet tenni. A lényeg az, hogy egy 50 éves ne feküdhessen le egy 14 évessel, mert rohadtul nem egészséges. Lelkileg nem tart ott a gyerek. Ez nem ageizmus, hanem a gyerek érdekeinek figyelembevétele.
28/31 A kérdező kommentje:
27:
Jogos 😂
Mondjuk h csak tükröt akartam tartani :p
2023. aug. 23. 22:39
29/31 anonim válasza:
Igen, aztán jól meghúzni az összeset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!