Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyedülálló anyukák, ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukák, ti hogy ismerkedtek? N

Figyelt kérdés

Nehezen megy az ismerkedés gyerek mellett, pedig néha nagyon örülnék már egy kis társaságnak, eléggé hiányzik egy jó kis együttlét. Ti hogyan ismerkedtek?

Privit nem kérek

2023. aug. 22. 11:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
#18, #19: az nem lehet hogy csak kalandra, szexre vágyik? ("eléggé hiányzik egy jó kis együttlét"). Kérdező...?
2023. aug. 22. 12:23
 22/36 anonim ***** válasza:
Kérdező azért ezzel a hozzáállással valljuk be Te sem vagy komplett, másik pedig, hogy attól, mert más platformon próbálkozol még ott is sok idióta van és nem, nem kérek privit tőled.
2023. aug. 22. 13:24
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Az is számít a no mit tud adni?
2023. aug. 22. 13:25
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az apja időnként elviszi. Na azokra a napokra keress társasági programot, attól függőben mi érdekel. Ez lehet buli, csoportos túrázás, kirándulás, színház, akármi. Vagy bízd néha a szüleidre, és akkor járj el szakkörbe, tanfolyamra, stb.

Nekem szerencsém volt, régóta ismertem az új páromat. De szerintem a munkahelyemről is lehetett volna ha akarom

2023. aug. 22. 13:26
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

a) verzió net: két bökkenővel. Az egyik, hogy a pasik többsége csak dugni akar (mondjuk akkor is ha nincs gyereked). A másik hogy rengeteg idő elmegy a hülyék, idióták, csak recskázni akaró kamusok és kritikán aluli figurák levéldömpingjének a szűrésével. Kis rutinnal viszont megoldható a szűrésük (csak sok idő amíg törölgeted, tiltod).

b) verzió élet: babysitter, nagyszülő és elmész egy szórakozóhelyre / swingerbe stb. Attól függ mit keresel. Csak szexet - mert arra bőven találsz jelentkezőt, vagy kapcsolatot. Na utóbbi a nehezebb.

2023. aug. 22. 13:45
 26/36 anonim ***** válasza:
69%
25# fogadni mernék, Hogy bezeto beosztású nő vagy
2023. aug. 22. 13:47
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező légyszives írd már le hogy komoly párkapcsolatot akarsz vagy csak alkalmi szexet vagy bármi mást?
2023. aug. 22. 15:05
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem vagyok komplett, mert gyakorizom. De a válaszomat azt szívesen olvasnád? Még mit nem. Majd a nők válaszolnak neked. Köszönjük szépen!
2023. aug. 22. 20:41
 29/36 A kérdező kommentje:

#28 ezen jót nevettem :D

Kérlek nézd meg a kérdés első 2 szavát, hogy kikhez intéztem.

Lehet durcázni de az a helyzet, hogy a pasik válaszaira már a kérdés feltevésekor sem voltam kíváncsi :D

2023. aug. 22. 21:12
 30/36 A kérdező kommentje:
#27 nyilván örülnék egy társnak a gyereknevelésben de a legjobban most egy gyengédségben gazdag együttlét hiányzik
2023. aug. 22. 21:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!