Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák, ti hogy ismerkedtek? N
Nehezen megy az ismerkedés gyerek mellett, pedig néha nagyon örülnék már egy kis társaságnak, eléggé hiányzik egy jó kis együttlét. Ti hogyan ismerkedtek?
Privit nem kérek
Gondolom az apja időnként elviszi. Na azokra a napokra keress társasági programot, attól függőben mi érdekel. Ez lehet buli, csoportos túrázás, kirándulás, színház, akármi. Vagy bízd néha a szüleidre, és akkor járj el szakkörbe, tanfolyamra, stb.
Nekem szerencsém volt, régóta ismertem az új páromat. De szerintem a munkahelyemről is lehetett volna ha akarom
a) verzió net: két bökkenővel. Az egyik, hogy a pasik többsége csak dugni akar (mondjuk akkor is ha nincs gyereked). A másik hogy rengeteg idő elmegy a hülyék, idióták, csak recskázni akaró kamusok és kritikán aluli figurák levéldömpingjének a szűrésével. Kis rutinnal viszont megoldható a szűrésük (csak sok idő amíg törölgeted, tiltod).
b) verzió élet: babysitter, nagyszülő és elmész egy szórakozóhelyre / swingerbe stb. Attól függ mit keresel. Csak szexet - mert arra bőven találsz jelentkezőt, vagy kapcsolatot. Na utóbbi a nehezebb.
#28 ezen jót nevettem :D
Kérlek nézd meg a kérdés első 2 szavát, hogy kikhez intéztem.
Lehet durcázni de az a helyzet, hogy a pasik válaszaira már a kérdés feltevésekor sem voltam kíváncsi :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!