Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyedülálló anyukák, ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyukák, ti hogy ismerkedtek? N

Figyelt kérdés

Nehezen megy az ismerkedés gyerek mellett, pedig néha nagyon örülnék már egy kis társaságnak, eléggé hiányzik egy jó kis együttlét. Ti hogyan ismerkedtek?

Privit nem kérek

2023. aug. 22. 11:04
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Oké, úgy látom nem értitek, úgyhogy kifejteném:

Gyakoriról nem keresek senkit, mert van tapasztalatom benne, sajnos többször szembesültem már azzal, hogy az itteni férfiak többsége nem komplett, úgyhogy elnézést a ritka kivételtől, de a többségnek köszönhetően innen senkire nem vágyom.

Lényegében a többi anyuka módszere érdekelne, ami bevált nekik, mert normális férfira vágyom, ilyen egyszerű a dolog.

2023. aug. 22. 11:24
 12/36 Nita65 ***** válasza:
78%
Online oldalon nagyon nehéz az ismerkedés bármelyik formája. Nekem koromnál fogva nehezebbnek kéne lennie online, de mégis rengeteg megkeresést kapok. Sajnos ha nem látod élőben akkor nagy a kockázat. De ha anyuka vagy és csak beszélgetésre vágysz ajánlom a játszótereket. Én a kisunokámat ha viszem mindig találok beszélgetőpartnert. Itt is találtam már nagyon normális levelezőpartnert. Rengeteg hely van még...
2023. aug. 22. 11:36
 13/36 anonim ***** válasza:
0%

Tipp: Írd le, szedd össze hogy neked mi a normalis férfi,mi az amit akarsz, ezeket írd le egy jó pár társkereső bemutatkozásában és akkor nem kell hisztizni hogx mindenki defektes, vagy hogy csak idióták találnak meg és nincs egy NOOORMALIS pasi se.

Szivesen.

2023. aug. 22. 11:37
 14/36 anonim ***** válasza:
68%
Sokan nem ismerkednek gyerekes anyukával,mert van tapasztalatuk benne, sajnos többször szembesültek már azzal, hogy a gyermekes anyukák többsége nem komplett, úgyhogy elnézést a ritka kivételtől, de a többségnek köszönhetően gyermekes anyukákra nem vágyunk.
2023. aug. 22. 11:40
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha itt a férfiak többsége idióta, szerinted bárhol máshol (Tinder, ÉLET), nem ugyanez az arány jön ki? Válaszom: de. Mindenhol mindenki lutri, és tizenötödikre is lehet, hogy kudarcos lesz. Ez ilyen.

Azzal, hogy 15 rossz tapasztalat okán esélyt sem adsz a 16odiknak, aztán, hiába az is idióta, a 17ediknek is stb. , csak saját magad dolgát nehezíted meg, holott azért neked is vannak hátrányaid, hendikeppel indulsz, szóval kéne kicsit belátóbbnak lenni.

Amúgy pedig azt hiszed, ezen az oldalon nem idióta, arrogáns, flegma, elutasító hülye pcsák vannak többségben, akikhez nem lehet normálisan közeledni, mert azt hiszik rólam, hogy én is egy fqsz vagyok, és még csak nem is kíváncsiak rá, hogy hátha nem? Vagy éppenséggel hasonlóan jellemző, helyettem akarnak vigyázni a saját morálomra meg lelkiismeretemre.

2023. aug. 22. 11:47
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Itt is ismerkedem már taliztam szexeltem is

Általában úgy oldom meg h akkor időzítek mikor a gyerek az apjával van

2023. aug. 22. 11:51
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én találtam 2 normális fickót is, csak nem akarok tőlük komolyat. Beszélgetünk itt, van minden téma, szex is, élet dolgai is. Már eljutottunk oda hogy felfedtük a kilétünket. Szerintem is lehet normálist találni itt.
2023. aug. 22. 11:52
 18/36 anonim ***** válasza:
87%
Biztos minden normális FFI arra vágyik hogy a te gyereked nevelje....benézted.
2023. aug. 22. 12:00
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kompromisszummal jár az ilyen ismerkedés mindkét féltől. Ha a férfi nyitott is a gyerekekre ott van a másik fele a gyermek... akik nem mindog jófejek. Igazságosabb ha férfinak van gyereke neki is megvannak az ilyen kukon szálai és az egyeztetések az exszel q gyerkőcökről. Van aki kerek perec kimondja neki a gyerek nyűg nem kell.

Van aki kimondja azokkal a gyerekekkel nem megy.

Van akinek sok a kapcsolattartás az exszel

2023. aug. 22. 12:06
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Akár itt is találsz, szerintem más forumon sem szerencsésebb.
2023. aug. 22. 12:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!