Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehetne rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne rávenni a barátnőmet hogy iktassuk be az orális szexet?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem már nagyon hiányzik, de ő undorodik még a gondolatától is. Két éve vagyunk együtt, állítólag korábban megerőszakolták amit egyre kevésbé hiszek el, félő hogy csak meg akarja úszni az orálozást. Azért furcsa az egész mert rendes szex az van, egy-két tabuval. Ha igaz lenne amit mond akkor elvileg sehogyan se akarna szexelni, nem?

Egyre többet gondolok arra hogy milyen jó lenne már végre egy igazi kiadós szopás, beszéltünk már erről többször, ő könnyek közt engedélyt adott arra hogy mással csináljam. Az nem ugyanaz, én idáig ezt nem akartam bejátszani de ha így megy tovább félő hogy meg is teszem viszont nincs garancia arra hogy nem szeretek bele a másik lányba aki bevállalósabb. Mit tudnék csinálni? Hogyan lehetne szép lassan rávenni a mostani lányt hogy mégis csinálja nekem?

2023. aug. 21. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudnek ilyen csajjal együtt lenni,ez több a soknál.
2023. aug. 21. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Engem leszophatsz
2023. aug. 21. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha kétségbe vonod a szavaid, szakíts vele. Undorító a hozzáállásod. Érzelmi intelligenciaszinted konvergál a nullához. Barátnőd meg cseberből vederbe.... sajnálatos.
2023. aug. 21. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Ez még 20 év múlva is így lesz, szóval addig válts, amíg kevésbé fáj. (...amíg nincs gyerek.)
2023. aug. 21. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Mihamarabb szakíts szegénnyel, nem érdemel meg téged. Azt meg remélem hogy többet nem kerülsz nő közelébe. te szánalmas hülyegyerek
2023. aug. 21. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Nálam a következő vált be: szakítottunk (pedig szerettem), összejöttem egy csomó csajjal, mind oráloztak is kérés nélkül (sőt le is nyelték). Kb egy év után az élet összesodort minket, megint összejóttünk. Akkor már cumizott (igaz elég bénán). Végül rövid úton kiadtam az útját, elmúltak az érzelmeim iránta.

Azóta már lett feleségem, akinek isteni az orálja.

Szóval röviden ennyit a nöi lélekről...

2023. aug. 21. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
6-os, OK, de ebben semmi nem volt a női lélekről.
2023. aug. 21. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiadós szopást nem várhatsz attól, aki undorodik ettől. Legfeljebb próbálkozik miattad a hányingert kerülgetve. Ha ez ennyire fontos neked, akkor keress mást!
2023. aug. 21. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Alapból én is undorodok tőle, érzelmek nélkül nem menne.

Viszont ha nem akarja, akkor minek erőltetni, ez kb. mint az anál. Néhányaknak ez is az alap része, más meg undorodik a gondolatától. Te orálozol/nál neki?

Elég vicces hogy képes lennél beleszeretni valakibe csak mert leszopott. Max. a száját szereted, a többihez beszélgetni is kell, akkor meg már szakíts.

Sajnálom a lányt, hogy ennyire nem tudsz nélküle meglenni hogy meg is csalnád.

2023. aug. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!