Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon miért vagy az, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért vagy az, hogy a lányok nem akarnak itt ismerkedni, nem akarnak leveleket kapni, de mégis írnak válaszokat olyan kérdésekhez ahol egyértelmű, hogy az lesz a válaszuk eredménye mert arra megy ki az egész kérdés!?!?

Figyelt kérdés
(a legtöbb kérdésről ordít, hogy horgászás megy)
2023. aug. 21. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Azok nem nők,hanem magukat nőnek kiadó homarok.

Rengeteg van itt belőlük többen állandó jelleggel próbálkoznak.

2023. aug. 21. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én elég sok kérdésre válaszolok. Nem érdekelnek a privátok, simán csak nem olvasom el ezeket. Ennyi. Nem bonyolítom ezt túl.
2023. aug. 21. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Most azt állitod, hogy ennyire hülyék az ilyen kérdezök? Azért irnak olyan kérdéseket ("ordít, hogy horgászás megy"), hogy a többi horgász fogja a halat? Azért válaszolok, mert nem tartom ennyire idiotáknak öket. Lehet, tévedek?
2023. aug. 21. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Ez azért van, mert ti férfiak túlságosan szexualizáltok minket. Leírom, hogy én a 16 centis faszt szeretem, és máris jönnek a privátok. Vagy hogy 1 hete szexeltem utoljára, és ugyan ez az eredmény. Pedig én csak egy kérdésre válaszolok, ti meg egyből azt hiszitek, hogy ez felhívás keringőre.
2023. aug. 21. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Aszongya' mondok pár okot:

a) nem ismerkedni vannak itt, de szeretik a véleményüket megosztani;

b) a levélíró a stílusa, a szövege alapján nem jön be neki (ugyebár a Tinderen sem fog mindenki jobbra húzni);

c) amit fent is írtak, a hozzászólók egy része simán trollkodik.

2023. aug. 21. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ismerkedős oldal, a kérdezők hülyék.
2023. aug. 21. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az oldal lényege, hogy valaki feltesz egy kérdést mások meg válaszolnak ha szeretnének. Hát ezért.

Most akkor azért mert néhányan nem erre használják ezt az oldalt mindig mérlegelgessem, hogy ez most vajon komoly kérdés vagy privivadász?

2023. aug. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!