Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vannak olyan dolgok az életben, amiket egyértelműen a puncitoknak köszönhettek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 16:31
1/15 anonim válasza:
Igen ! Például az iskolai jó jegyek ! Vagy az ingyen utazás stb.
4/15 anonim válasza:
Van egy pasim Audi A4el, 18 cm-es pénisszel, és 45 cm-es bicepsszel. Mit kap cserébe? Puncit 😇
N/26
5/15 anonim válasza:
Audi A4 nekem is van, pedig nő vagyok 😂
6/15 anonim válasza:
5# persze vannak sikeres nők. Én butuska vagyok és azon kívül, hogy szétteszem a lábam, takarítok és főzök. Nem sokat tudok. Jogsim sincs.
4# voltam.
9/15 anonim válasza:
Persze!
Többszörös orgazmus. Farokkal nem menne.
10/15 anonim válasza:
Jah...félnem kell este az utcán egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!