Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik magasabb termetű és erősebb testalkatú sráccal jartok. Szimplán így alakult vagy egyértelműen tudatosan ilyet pasit akartatok?
Figyelt kérdés
Sztorik is jöhetnek nyugodtan.2023. máj. 4. 20:32
1/7 anonim válasza:
Hozzám képest szinte minden fiú magasabb és zömökebb.
3/7 anonim válasza:
Az ízlés olyan dolog, hogy nem tudatosan választod, hanem jön - a szimpátia, a vonzalom. Egyébként a nők jobban preferálják az erősebb, határozottabb kisugárzású férfiakat. S te sem vagy megakadályozva abban hogy sportoooooooooolj - hajrá! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Hát a magasság meg van már tényleg csak edzeni kell 😅
2023. máj. 4. 22:42
5/7 anonim válasza:
#4 akkor rajta! Nem csak a külső miatt, de egészséges is és a hétköznapokban is jobban érzed magad ha heti 2x lemész egy edzőterembe.
6/7 anonim válasza:
Határozottan igen, szeretem ha egy pasiban van anyag, és jóval nagyobb darab mint én vagyok.🙂
7/7 anonim válasza:
Csípném, ha a barátom is legalább 20-25 centivel magasabb lenne nálam. Nem az, mindegy, az ágyban jó és szeret :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!