Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire van szükségetek szex közben a pozitív megerősítésre?
Figyelt kérdés
Aktus közben mennyire igénylitek, hogy a partneretek akár szavakkal fejezze ki, hogy jól csináljátok/jól néztek ki/x akár hangokkal stb.?
Vagy elég ha ő is aktív?
2023. aug. 21. 10:22
12/16 anonim válasza:
Nem igényli, de jól esik nekik is. Miért ne esne? Te nem szereted, ha egyértelműen megnondják, hogy valamit jól csinálsz vagy jól nézel ki és nem csak célozgatnak rá?
13/16 anonim válasza:
Nem igénylem, mert látni és érezni kell minden pozitív és negatív reakciót.
Ettől függetlenül, jólesik ha kapok kérés nélküli visszajelzést (az sz igazi!), és szeretek szex közben belesuttogni a fülébe pajzán megjegyzéseket és kérdéseket, amik után finoman beleharapok a fülcimpájába, vagy valamelyik erogén zónáját stimulálom egy gyengéd csókkal, vagy simogatással.
14/16 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos, baromi kiábrándító, ha unottan fekszik, és semmi visszajelzes. Ha viszont egyértelműen látom, hogy élvezi, az megjobban beindít, amitől mégjobban megdugom, amitől neki megjobb lesz… Ez egy ilyen körforgás.
15/16 anonim válasza:
Ha nem is szex közben, azon kívül nem jelentéktelen, ha valahogy értékeli a szexnek bizonyos részeit.
16/16 anonim válasza:
Nincs rá szükségem, csak kizökkent (meg önmagát is). Pontosan tudom mikor és mennyire talál be, amit csinálok.
Jó megfigyelő vagyok 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!